• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / kettingen / 14 karaat goud
Toon filters

Gouden ketting 14 karaat

Op zoek naar een luxe en opvallende gouden ketting? Zoek niet verder dan onze gouden ketting 14 karaat! Dit prachtige stuk is gemaakt van echt 14-karaats goud en is verkrijgbaar in verschillende stijlen voor elke smaak. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne look, wij hebben de perfecte ketting voor je. Dus waarom zou u onze collectie vandaag niet eens nader bekijken? U zult niet teleurgesteld worden!

 


  1 / 23  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

14K gouden ketting

Wij hebben een uitgebreid collectie kettingen voor zowel dames als heren. Wat wordt er bedoeld met 14 karaat? Karaat goud wil zeggen hoeveel puur goud er in de ketting verwerkt is. 100% zuiver goud 24 karaat goud, 14 karaat is dan 58,8% zuiver goud. Het goud wordt gemengd met andere metalen als koper en zilver om de ketting stevig te maken, aangezien 24 karaat niet geschikt is voor gouden sieraden. In de meeste gevallen staat een keurmerk op het eindstuk van de ketting. Deze keurmerk geeft aan hoeveel karaat goud het sieraad bevat. Door het dragen van het sieraad kan het keurmerk verslijten, waardoor het wat minder goed leesbaar is of helemaal niet leesbaar. Alle sieraden op onze website zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

14 karaat goud ketting - Ideale lengte

De ideale lengte van een ketting bestaat niet, dit is voor iedereen anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

Keurmerk - 14K goud ketting

Als u wilt weten of een ketting van 14 karaat goud  is gemaakt, dan moet u op zoek gaan naar een keurmerk in het sieraad. Soms is het keurmerk alleen leesbaar met een loep. De meest gebruikte markeringen voor 14 karaat zijn: 585, 14K of een eikenblad.

In Nederland mag een sieraad alleen goud genoemd worden als het gehalte minimaal 14 karaat is. Dit is wettelijk vastgelegd. Gouden kettingen met 8 of 9 karaat mogen dus geen goud kettingen genoemd worden. In Nederland wordt 14 karaat gouden kettingen het meest gedragen, dit omdat de kleur beter staat bij een lichtere huid. 

14 karaat goudkettinkjes

Kettingen zijn de finishing touch voor iedere outfit. Met onze goudkettinkjes van laat jij je look direct naar een hoger niveau schietien.

Laagjes kettingen - layeren

De nieuwste modetrend onder celebrities, vloggers en influencers is laagjes kettingen! Hier draag je meerdere lagen gouden kettingen. Je creëert een elegante maar trendy look met deze klassieke combo die perfect is voor elke gelegenheid - kies een fijne ketting met verschillende hangers in verschillende maten die bij je stijlvoorkeur passen; maak het geheel af door desgewenst nog een bijpassende set met één streng toe te voegen. Niet alleen tijdens de warmere maanden, maar ook het hele jaar door.

Verschillende soorten goud

Kettingen bij ANRO juweliers zijn gemaakt van verschillende soorten hoogwaardig goud. Er zijn kettingen voor dagelijks gebruik maar ook knallende statementmakers voor speciale gelegenheden.

 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies