• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden ringen / gouden ring met steen
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden ring met steen

Een gouden ring met steen kan zijn gezet met een prachtige edelsteen of een niet edele steen. In ons assortiment hebben we vele verschillende edelstenen die we separaat hebben opgenomen onder “Edelsteen”.
 


  1 / 28  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

De Wereld Buiten Edelstenen

Bij het denken aan stenen in gouden ringen komt vaak eerst de gedachte aan glinsterende edelstenen op. Echter, er is een breed scala aan andere stenen die een rijke textuur, kleur en unieke uitstraling bieden aan ringontwerpen. Deze stenen zijn niet alleen betaalbaar, maar hebben ook elk hun eigen betekenis en schoonheid.

Gouden Ringetje met Natuurlijke Stenen

Natuurlijke stenen kenmerken zich door hun unieke schoonheid, indrukwekkende hardheid en hun relatieve zeldzaamheid. Ze zijn bestand tegen diverse chemische invloeden en door hun bijzondere hardheid zijn ze minder gevoelig voor breuken of scheuren. Denk hierbij aan een ring verfraaid met een schitterende diamant of een verleidelijke saffier.

Gouden ring met steentje

Deze stenen bieden eveneens een opmerkelijke schoonheid en worden veelvuldig gebruikt vanwege hun veelzijdigheid en beschikbaarheid. Ze zijn relatief eenvoudiger te bewerken dankzij hun structuur. Voorbeelden uit deze categorie zijn de ringen met Onyx en Granaat.

Veelvoorkomende Stenen in Ringontwerpen: Onderscheidend en Toegankelijk

  • Onyx: Diepte en Kracht; met zijn diepzwarte tint, is een populaire keuze voor zowel mannen als vrouwen. Deze steen symboliseert kracht en weerstand en kan een sterk statement maken wanneer hij in een ring wordt verwerkt > onyx ring
  • Turkoois: Hemels en Aards;  met zijn opvallende blauw-groene tinten, is al eeuwenlang geliefd. Het staat symbool voor bescherming en geluk. Veel culturen waarderen turkoois om zijn unieke kleur en de positieve energie die het uitstraalt > turkoois ring
  • Lapis Lazuli: Koninklijke Blauwe Pracht. herkenbaar aan zijn rijke blauwe kleur met gouden insluitsels, straalt een koninklijke sfeer uit. Deze steen staat symbool voor wijsheid en waarheid en is vaak te vinden in historische artefacten en juwelen > Lapis Lazuli ring
  • Granaat: Passie en Vitaliteit; Hoewel granaat soms wordt beschouwd als een edelsteen, is het de moeite waard om te benadrukken vanwege zijn veelzijdigheid in kleur, van dieprood tot levendig groen. Granaat symboliseert passie, gezondheid en energie en is daarmee een geliefde keuze voor velen > granaat ring

Slijptechnieken voor Stenen in Gouden Ringen

Stenen worden verwerkt in diverse slijpvormen, waaronder:

  • Gefacetteerde Stenen: Hierbij wordt de steen in meerdere facetten geslepen, zoals de veelgevraagde briljant geslepen diamant. Deze facetten zorgen ervoor dat het licht op een unieke wijze wordt gereflecteerd, wat de ring een adembenemende glans geeft.
  • Ongefacetteerde Stenen: Een techniek waarbij de steen een meer uniform en glad oppervlak heeft.
  • Cabochon Geslepen: Deze techniek geeft de steen een bolvormig en gepolijst uiterlijk zonder facetten.
  • Ovaal Geslepen: Een symmetrische vorm die de steen een klassieke, ovale uitstraling geeft.

Diverse Ringen met Stenen

Onze webshop biedt een breed scala aan ringen voor zowel dames als heren, ingelegd met zowel natuurlijke als synthetische stenen. De zorgvuldige categorisatie binnen onze webshop faciliteert een gestroomlijnde selectie voor onze gewaardeerde klanten.

Ring Met Unieke Steen

Elke ring in onze collectie straalt een eigen karakter en stijl uit, waardoor u verzekerd bent van een sieraad dat perfect bij u past.