• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden ringen / jade ringen
Toon filters
0
Onbeperkt

Jade ring collectie

De Jade ring is de perfecte manier om jezelf te beschermen tegen lichamelijk letsel en tegelijkertijd voorspoed en voorspoed te trekken. De jadesteen staat bekend om zijn vermogen om te reinigen en te beschermen, waardoor harmonie en balans in je leven wordt bevorderd. Draag deze ring als een herinnering om geaard te blijven en eventuele negatieve emoties die je tegenhouden los te laten.


Jade ringen

De steen van een Jade ring heeft een van wit tot appelgroen tot diep "jadegroen" zijn. De naam van deze edelsteen kan worden herleid tot de tijden van de verovering van Zuid-Amerika door de Spanjaarden. Het is afgeleid van het rond 1565 opgekomen begrip 'piedra de hijada' voor 'lendensteen'. Bekijk onze collectie gouden ringen.

Sterrenbeeld, ring met Jade

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Sterrenbeeld Jade

Weegschaal

Gouden edelsteen ringen

Naast onze prachtig gouden ringen gezet met Jade, hebben wij nog een ruime keuze aan  gezet met verschillende edelstenen. Wij hebben onder andere: