• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden ringen / turkoois ringen
Toon filters

Turkoois ring collectie

Op zoek naar een steen die je kan helpen balans in je leven te bereiken? Zoek niet verder, wij heben een mooie Turkoois ring voor u! Het is aangetoond dat deze krachtige edelsteen een kalmerend effect heeft, terwijl het ook vitale energie geeft aan degenen die zich uitgeput voelen. Als je worstelt met depressie, stemmingswisselingen of apathie, dan is Turkoois misschien de juiste keuze voor jou!


Turquoise ring

Een gouden ring met turkoois is een prachtig sieraad. Turkoois is een blauwgroene steen die vaak gebruikt wordt in gouden sieraden en wordt geassocieerd met rijkdom en luxe. De kleur van de steen varieert van helder blauwgroen tot donkerder tinten, afhankelijk van de kwaliteit van de steen. In combinatie met goud creëert het een elegante en chique uitstraling. Het is een populaire keuze voor sieraden omdat het mooi staat bij verschillende huidtinten en kledingstijlen.

Ring Turkoois

De Turkoois ring heeft een fantastische steen met een kleur van hemelblauw, groenblauw tot appelgroen. De steen is doorschijnend met een glasachtige tot vettige glans. De ring met Turkoois steen is veelgevraagde ring topper in onze collectie ringen. De bijzondere Turkoois kleur is meestal doorslaggevend voor de keuze.

Herkomst Turkoois

Turkoois is een populair en waardevol type edelsteen dat afkomstig is uit verschillende regio's over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Mexico, Iran en China.

Bewerken van Turkoois

Het bewerken van turkoois begint met het vinden van grote, intacte blokken van het materiaal. Dit wordt vervolgens gebroken en gehakt in kleinere stukken die geschikt zijn voor verdere bewerking. De stukken turkoois worden vervolgens geslepen en gepolijst tot cabochons, slijpsels en geslepen stenen die vervolgens kunnen worden gebruikt om sieraden te maken.

Het bewerken van turkoois is niet zo eenvoudig als het bewerken van andere edelstenen, omdat het materiaal zacht is en vatbaar is voor barsten en scheuren. Daarom wordt turkoois meestal beschermd met een coating of versterkt met een achtergrondmateriaal, zoals epoxy of kunststof, om het te versterken en te beschermen tegen beschadiging.

Turkoois wordt gewaardeerd om zijn opvallende blauwe tot groene kleur en unieke marmerachtige uitstraling. Het wordt vaak gebruikt in sieraden, zoals armbanden, ringen, oorbellen en kettingen, en wordt beschouwd als een symbool van kracht en bescherming.

Sterrenbeeld

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn, vandaar dat een ring met Turkoois misschien voor u een extra goede keuze is; Waterman en Vissen

Gouden ring met Edelsteen

Naas de prachtige edelstenen Turkoois, hebben wij meerdere prachtige edelsteen ringen. U heeft de keuze uit meer dan 20 verschillende edelstenen!