• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / turkoois
Toon filters

Collectie gouden Turkoois ring

Op zoek naar een steen die je kan helpen balans in je leven te bereiken? Zoek niet verder, wij heben een mooie Turkoois ring voor u! Het is aangetoond dat deze krachtige edelsteen een kalmerend effect heeft, terwijl het ook vitale energie geeft aan degenen die zich uitgeput voelen. Als je worstelt met depressie, stemmingswisselingen of apathie, dan is Turkoois misschien de juiste keuze voor jou!


 

Ring Turkoois

De Turkoois ring heeft een fantastische steen met een kleur van hemelblauw, groenblauw tot appelgroen. De steen is doorschijnend met een glasachtige tot vettige glans. De ring met Turkoois steen is veelgevraagde ring topper in onze collectie ringen. De bijzondere Turkoois kleur is meestal doorslaggevend voor de keuze.

Herkomst Turkoois

De edelsteen Turkoois is vernoemd naar Turkije, het land waarlangs het passeerde toen het mineraal voor het eerst Europa bereikte. Echter komt de edelsteen zover bekend niet in Turkije voor. Nishapar in Iran wordt door zijn historische reputatie tot op heden gezien als een van de beste bronnen voor deze edelsteen. Andere afzettingen bevinden zich in China en de Amerikaanse staten Arizona en Nevada.

Sterrenbeeld

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn, vandaar dat een ring met Turkoois misschien voor u een extra goede keuze is.
 

Sterrenbeeld Turkoois

Waterman en Vissen

Gouden ring met Edelsteen

Naas de prachtige edelstenen Turkoois, hebben wij meerdere prachtige ringen gezet met diverse edelstenen. U heeft de keuze uit meer dan 20 verschillende edelstenen! Hieronder een deel van onze collectie:


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies