• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / aanschuifring
Toon filters

Gouden aanschuifring

Op zoek naar een mooie gouden ring voor dames? Wij hebben waarschijnlijk de ring waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere ring waarmee u een statement maakt. 

 

Variatie

De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een breedt aanbod hebben. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!
 

 

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

   1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Aanschuifring

Een gouden aanschuifring is klassiek en tijdloos. Een aanschuifring is de oplossing voor de vrouw die van het combineren van sieraden houdt. Aanschuifringen passen veelal goed bij andere (trouw-) ringen waardoor je kunt blijven combineren en afwisselen binnen je eigen collectie.

Gouden aanschuifring met of zonder edelstenen

Onze collectie bestaat dan ook uit diverse soorten aanschruifringen. Op zoek naar een gouden, witgouden of bicolor aanschuifring? Een aanschuifring met diamanten of andere duurzame edelstenen? Wij hebben het in onze collectie!

Naast dat wij een mooie collectie bieden, bieden wij ook de beste service! Bent u verliefd geworden op een aanschuifring op onze website? Bestellen is eenvoudig en kosteloos. In de meeste gevallen ontvangt u uw pakketje de volgende dag, zodat u meteen uw aanschuifring de dag erna kunt dragen. Toch liever een aantal aanschuifringen in de winkel bekijken? Dat is natuurlijk ook mogelijk door telefonisch een afspraak te maken. Tevens is het mogelijk om de aanschuifring ‘’zonder kosten opslag’’ te betalen in termijnen. Door te betalen in termijnen spaart u als het ware voor uw aanschuifring. De aanschuifring is er in veel varianten met of zonder edelstenen.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.