• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / aanschuifring
Toon filters

Gouden aanschuifring

Op zoek naar een mooie gouden aanschuifring voor dames? Wij hebben waarschijnlijk de ring waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere ring waarmee u een statement maakt. 

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

   1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Gouden aanschuif ring

Gouden aanschuifringen zijn klassiek en tijdloos. Een gouden aanschuif ring is de oplossing voor de vrouw die van het combineren van sieraden houdt. Gouden aanschuif ringen passen veelal goed bij andere (trouw-) ringen waardoor u kunt blijven combineren en afwisselen binnen uw eigen collectie. Dit wordt ook wel ‘ring stacking’ genoemd. ‘Ring stacking’ is erg populair, omdat je eindeloos kunt combineren met uw gouden ringen om zo uw eigen stijl te creëren. Of je nu gemengde kleuren goud of verschillende edelstenen tegelijkertijd draagt… je kunt het nooit verkeerd doen aangezien het volledig afhankelijk van uw eigen stijl is. 

Gouden aanschuif ring met of zonder edelsteen

Onze collectie bestaat dan ook uit diverse soorten gouden aanschuif ringen. Op zoek naar een geelgouden, witgouden of bicolor gouden aanschuif ring? Een gouden aanschuif ring met diamanten of andere duurzame edelstenen? Wij hebben het in onze collectie! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een breedt aanbod hebben. 

Gouden band ringen

Bekijk ook onze gouden band ringen op onze website. Onze collectie bevat gouden band ringen in 14 karaat en 18 karaat. Daarnaast hebben wij gouden band ringen in geelgoud, witgoud, bicolor en tricolor. Laat je verassen door onze prachtige gouden band ringen!

Uw aanschuif ring bestellen

Naast dat wij een mooie collectie gouden aanschuif ringen bieden, bieden wij ook de beste service! Bent u helemaal in de wolken van een gouden aanschuif ring op onze website? Bestellen is eenvoudig en kosteloos. In de meeste gevallen ontvangt u uw pakketje de volgende dag, zodat u meteen uw gouden aanschuif ring de dag erna kunt dragen. Toch liever een aantal gouden aanschuif ringen in de winkel bekijken? Dat is natuurlijk ook mogelijk door telefonisch een afspraak te maken of een mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl. Het is ook mogelijk om de gouden aanschuif ring ‘’zonder kosten opslag’’ te betalen in termijnen. Door te betalen in termijnen spaart u als het ware voor uw gouden aanschuif ring. Treuzel niet te lang, want wij hebben van elk gouden ring slechts 1 beschikbaar…


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.