• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden ringen / band ring
Toon filters

Gouden Bandring - collectie

Een gouden Bandring vindt u bij ANRO Juweliers. De collectie bestaat uit geel-, wit- , bicolor en tricolor gouden ringen van 14 karaat en ringen van 18 karaat voor dames en heren.


  1 / 6  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5 6  

BANDRINGEN

Een gouden bandring is een sierlijke ring dat is gemaakt van goud en dat in de vorm van een band is gevormd. Gouden bandringen kunnen van verschillende soorten goud worden gemaakt, zoals geelgoud, witgoud of roodgoud, en ze kunnen in verschillende stijlen en afwerkingen worden gemaakt.

Gouden bandringen worden vaak gedragen als verlovingsringen of trouwringen, maar ze kunnen ook als gewone sieraden worden gedragen. Ze zijn populair vanwege hun elegantie en tijdloze uitstraling en kunnen worden gedragen als een mooie toevoeging aan elke outfit.

Als u op zoek bent naar een gouden bandring, kunt u het aanbod van ons in de webshop bekijken. Online kunt u zoeken naar gouden bandringen om te zien wat voor soorten er beschikbaar zijn en om te vergelijken welke het beste bij uw smaak en budget past. De band ringen kunnen ook zijn gezet met diamant, zirkonia, opaal en saffier.

BAND RING MET DIAMANT

Diamant is één van de meest klassieke edelstenen en zijn ontstaan in de natuur. ‘Diamant’ is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas’ dat onoverwinnelijk betekent. In de 15e eeuw werden diamanten in Europa voornamelijk gebruikt bij sieraden zoals juwelen en kronen van koningen.

GOUDEN BANDRING MET ZIRKONIA

Zirkonia is een kunstmatig kristal. Het voordeel hiervan is dat het een zuivere steen oplevert zonder dat er fouten inzitten. Ondanks dat het geen echte edelsteen is, is dit met het blote niet te zien waardoor het een populair alternatief voor een diamant is.

OPAAL

Opaal komt veel voor, maar slechts een klein deel is edelsteenkwaliteit. Opaal kan ontstaan bij de vorming van fossielen of als opvulling van gaten in een rots. Opaal stenen kunnen kleurloos, roze, zwart, wit of oranje zijn. Er bestaan verschillende soorten.

SAFFIER

Saffier is een kostbare blauwe edelsteen. De blauwe stenen van goede kwaliteit worden geclassificeerd als de meest waardevolle edelstenen. De blauwe kleur is afkomstig van vervuilende ijzerpartikels.

BESTEL UW BANDRING ONLINE

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een band ring. Onze website heeft een vergelijkingspagina waarbij het mogelijk is om de ringen met elkaar te vergelijken zodat het maken van een keuze gemakkelijker wordt. Bij ANRO Juweliers is het bestellen eenvoudig en kosteloos. U kunt natuurlijk ook altijd de ringen komen bezichtigen in onze winkel in Enschede. Hier dient u wel even een afspraak voor te maken via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.