• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden ringen / band ring
Toon filters

Gouden Bandring - collectie

Een gouden Bandring vindt u bij ANRO Juweliers. De collectie bestaat uit geel-, wit- , bicolor en tricolor gouden ringen van 14 en 18 karaat voor dames en heren.


  1 / 6  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5 6  

BANDRINGEN

Een gouden bandring is een sierlijke ring dat is gemaakt van goud en dat in de vorm van een band is gevormd. Gouden bandringen kunnen van verschillende soorten goud worden gemaakt, zoals geelgoud, witgoud of roodgoud, en ze kunnen in verschillende stijlen en afwerkingen worden gemaakt.

Gouden bandringen worden vaak gedragen als verlovingsringen of trouwringen, maar ze kunnen ook als gewone gouden sieraden worden gedragen. Ze zijn populair vanwege hun elegantie en tijdloze uitstraling en kunnen worden gedragen als een mooie toevoeging aan elke outfit.

Als u op zoek bent naar een gouden bandring, kunt u het aanbod van ons in de webshop bekijken. Online kunt u zoeken naar gouden bandringen om te zien wat voor soorten er beschikbaar zijn en om te vergelijken welke het beste bij uw smaak en budget past. De band ringen kunnen ook zijn gezet met diamant, zirkonia, opaal en saffier.

 

 

BESTEL UW BANDRING ONLINE

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een band ring. Onze website heeft een vergelijkingspagina waarbij het mogelijk is om de ringen met elkaar te vergelijken zodat het maken van een keuze gemakkelijker wordt. Bij ANRO Juweliers is het bestellen eenvoudig en kosteloos. U kunt natuurlijk ook altijd de ringen komen bezichtigen in onze winkel in Enschede. Hier dient u wel even een afspraak voor te maken via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.