• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / solitair ring
Toon filters

solitair ring

Een solitair ring is niets meer of minder dan de naam doet vermoeden: een gouden ring met een enkele solitaire Edelsteen.

Door de klassieke vorm van een gouden ring met één enkele steen laat de solitair ring zich perfect lenen als verlovingsring. Maar door het eenvoudige design van een solitair ring past deze perfect bij andere sieraden.
 


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Solitair ring

Een solitair ring is een klassieke en elegante ring die sinds de 19e eeuw aan vrouwen wordt gegeven voor de verloving. Een solitair ring is het symbool voor de liefde. Een klassieke solitair ring is een geel gouden ring met enkel een briljant geslepen diamant. Maar tegenwoordig zijn solitaire ringen gemaakt van verschillende materialen en verschillende slijpvormen. Wij bieden diverse verschillende solitair ringen aan. Zo heeft u de keuze uit een witgouden of geelgouden ring, maar ook is er afwisseling mogelijk in het karaat goud waarin u de solitair ring koopt. Neem eens een kijkje in ons aanbod en kies een mooi sieraad uit!  

Gouden ringen

Is dit toch niet de gouden ring waar u naar zocht? Bekijk onze ruime collectie gouden ringen op onze website. Een gouden ring mag niet missen in uw collectie! ANRO Juweliers heeft een breed assortiment aan gouden ringen. Wij hebben gouden ringen in zowel 14 karaat als 18 karaat voor dames en heren. Naast geel gouden ringen, bieden wij ook witgouden ringen, bicolor gouden ringen en tricolor gouden ringen.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.