• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
449 reviews
Home / gouden ringen / parel ringen
Toon filters

Parel ring collectie

Introductie van de gouden Parel ring - een mooi en reinigend sieraad dat de kracht van parels gebruikt om vrede, rust en verlichting te brengen. De reinigende werking van parels verbetert niet alleen je fysieke gezondheid, maar ook je mentale en spirituele welzijn. Het kan je helpen kwaliteiten als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie te ontwikkelen.


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Ring met Pareltje

Een parel ring is een gouden sieraad gemaakt van goud en een edelsteen. Parels zijn unieke edelstenen omdat ze niet uit de grond worden gewonnen, zoals andere edelstenen, maar in plaats daarvan worden geproduceerd door een oester. Parels zijn glanzende en gladde stenen die bekend staan om hun lichtreflecterende eigenschappen en worden geassocieerd met elegantie en luxe. In combinatie met goud creëert een parel ring een prachtige en chique uitstraling. Parels zijn zachte stenen en moeten daarom met zorg behandeld worden om beschadiging te voorkomen.

Parels ringen

Parel ringen zijn gezet met organisch gevormde Een Parel is gevormd door bepaalde weekdierenen, die opgevist en/ of gekweekt worden om als sieraad te dienen. Parels zijn vaak rond, maar soms ook onregelmatig van vorm (barok). Traanvormige parels worden vaak als hanger gebruikt. Onregelmatig gevormde parels worden gebruikt in parel kettingen en parel armbanden.

Geschiedenis van de ring met Parel

Parels worden al sinds de oudheid gebruikt door mensen. Het is waarschijnlijk dat mensen al zo'n 6000 jaar parels kennen. Egyptenaren waren ermee vertrouwd en ook bij opgravingen in Mexico werden parels gevonden. In India worden parels gebruikt als talisman. Volgens de overtuiging van Mongolen verhoogt afkooksel van parels de kracht van de mannen. Chinezen gebruikten parels in de geneeskunde. Romeinen beschouwden ze als symbool van macht, wijsheid en geluk.

Ring Parel - Parel ringen

Parel bestaat uit relatief zacht, organisch materiaal en is veel kwetsbaarder dan de meeste edelstenen. Het is daarom belangrijk om de prarel zo min mogelijk bloot te stellen aan chemicaliën, cosmetica, schoonmaakmiddelen, zeep en fel zonlicht

Diveres soorten ringen met Parels

Er zijn verschillende soorten parels die gebruikt kunnen worden voor gouden sieraden, zoals natuurlijke parels, kweekparels en imitatieparels. Natuurlijke parels zijn parels die in de natuur zijn geproduceerd door een oester zonder menselijke interventie. Kweekparels zijn parels die in een kweekbedrijf zijn geproduceerd door een oester met menselijke interventie. Imitatieparels zijn niet echte parels, maar zijn gemaakt van andere materialen zoals glas of plastic en zijn bedoeld om op echte parels te lijken.

Herkomst

Parels worden geproduceerd door oesters die leven in zout- en zoetwateromgevingen over de hele wereld. De meeste parels worden geproduceerd door oesters die in de oceaan leven, hoewel sommige soorten oesters die in zoetwater leven ook parels kunnen produceren. Natuurlijke parels worden gevonden in de wilde en kweekparels worden geproduceerd in kweekbedrijven. Parels zijn een populaire keuze voor sieraden vanwege hun unieke uiterlijk en glanzende eigenschappen.

Ring met Parels

Op zoek naar een unieke parelring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem een kijkje in onze collectie. 

Naast de Parelring hebben we ook andere gouden Parel sieraden: