• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / parel
Toon filters

Gouden ring met Parel

Introductie van de gouden ring met Parel - een mooi en reinigend sieraad dat de kracht van parels gebruikt om vrede, rust en verlichting te brengen. De reinigende werking van parels verbetert niet alleen je fysieke gezondheid, maar ook je mentale en spirituele welzijn. Het kan je helpen kwaliteiten als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie te ontwikkelen.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Parel ring

Parel ringen zijn gezet met organisch gevormde Een Parel is gevormd door bepaalde weekdierenen, die opgevist en/ of gekweekt worden om als sieraad te dienen. Parels zijn vaak rond, maar soms ook onregelmatig van vorm (barok). Traanvormige parels worden vaak als hanger gebruikt. Onregelmatig gevormde parels worden gebruikt in kettingen en armbanden.

Geschiedenis van de ring met Parel

Parels worden al sinds de oudheid gebruikt door mensen. Het is waarschijnlijk dat mensen al zo'n 6000 jaar parels kennen. Egyptenaren waren ermee vertrouwd en ook bij opgravingen in Mexico werden parels gevonden. In India worden parels gebruikt als talisman. Volgens de overtuiging van Mongolen verhoogt afkooksel van parels de kracht van de mannen. Chinezen gebruikten parels in de geneeskunde. Romeinen beschouwden ze als symbool van macht, wijsheid en geluk.

Ring Parel - Parel ring goud

Parel bestaat uit relatief zacht, organisch materiaal en is veel kwetsbaarder dan de meeste edelstenen. Het is daarom belangrijk om de prarel zo min mogelijk bloot te stellen aan chemicaliën, cosmetica, schoonmaakmiddelen, zeep en fel zonlicht

Ring met Parels

Op zoek naar een unieke parelring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem een kijkje in onze collectie. 

Naast de Parelring hebben we ook andere gouden Parel sieraden:

Bekijk ook onze gouden vintage kettingen en armbanden gezet met edelstenen, waaronder parel:


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies