• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / barnsteen
Toon filters

Barnsteen ring - collectie

Op zoek naar een ring waar je blij, gezond en zelfverzekerd van wordt? Zoek niet verder dan onze ring gemaakt van natuurlijk barnsteen. Een Barnsteen ring heeft een krachtige steen die bekend staat om zijn reinigende en beschermende eigenschappen. Het helpt de energie van het lichaam in balans te brengen en negatieve emoties en fysieke pijn te verminderen. Draag deze ring om je vrolijk, stabiel en onbevreesd te voelen!


 

Ring met Barnsteen

Barnsteen is een natuurlijke hars die wordt gevonden in bomen en planten, en wordt gevormd uit het sap van bomen. Het wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa en Azië.

Barnsteen is een zacht en plastisch materiaal en is al duizenden jaren gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder sieraden, kunst en ambacht. Het wordt vaak bewerkt door het te polijsten en te bewerken tot verschillende vormen, zoals hangers, ringen, armbanden en kettingen.

Om barnsteen te bewerken, wordt het eerst gesneden of gevormd in de gewenste vorm. Vervolgens wordt het gepolijst tot een glanzende afwerking. In sommige gevallen kunnen er verdere bewerkingen worden uitgevoerd, zoals het toevoegen van edelstenen of het aanbrengen van verf, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Barnsteen is een zeer waardevol materiaal vanwege zijn unieke uiterlijk en zijn vermogen om de tijd vast te houden. Het is een populaire keuze voor sieraden, kunst en ambacht, en wordt beschouwd als een symbool van een ver verleden en natuurlijke schoonheid.

Ring Barnsteen

Barnsteen, ook wel amber genoemd, is een fossiel hars van miljoenen jaren oud. Copal is jonge barnsteen variant. Barnsteen is meestal geel tot roodbruin van kleur maar kan ook groen, blauw en zwart zijn. De steen is doorschijnend. Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Sterrenbeeld Barnsteen

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn; Leeuw.

Gouden Barnsteen sieraden

Naast gouden ringen hebben wij ook andere gouden sieraden gezet met deze prachtige edelsteen.  Daarnaast hebben wij ook gouden armbanden en gouden hangers gezet met andere edelstenen. Neem een kijkje!