• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / barnsteen
Toon filters

Gouden Barnsteen ring

Op zoek naar een ring waar je blij, gezond en zelfverzekerd van wordt? Zoek niet verder dan onze ring gemaakt van natuurlijk barnsteen. Een Barnsteen ring heeft een krachtige steen die bekend staat om zijn reinigende en beschermende eigenschappen. Het helpt de energie van het lichaam in balans te brengen en negatieve emoties en fysieke pijn te verminderen. Draag deze ring om je vrolijk, stabiel en onbevreesd te voelen!


 

Ring met Barnsteen

Barnsteen ring, ook wel amber genoemd, is een fossiel hars van miljoenen jaren oud. Copal is jonge barnsteen variant. Barnsteen is meestal geel tot roodbruin van kleur maar kan ook groen, blauw en zwart zijn. De steen is doorschijnend. Barnsteen is licht en breekbaar en kan makkelijk verward worden met kunststof.

Ring Barnsteen

Barnsteen, ook wel amber genoemd, is een fossiel hars van miljoenen jaren oud. Copal is jonge barnsteen variant. Barnsteen is meestal geel tot roodbruin van kleur maar kan ook groen, blauw en zwart zijn. De steen is doorschijnend. Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Sterrenbeeld Barnsteen

Leeuw

Gouden Barnsteen sieraden

Naast gouden ringen hebben wij ook andere gouden sieraden gezet met deze prachtige edelsteen.  Daarnaast hebben wij ook gouden armbanden en gouden hangers gezet met andere edelstenen. Neem een kijkje!


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies