• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden ringen / toermalijn ringen
Toon filters

Toermalijn ring collectie

Houd je van de schittering van diamanten, maar ben je op zoek naar iets anders? Een Toermalijn ring is misschien wel de edelsteen voor jou! Deze prachtige steen is transparant tot doorschijnend met een glasachtige glans en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Een toermalijn ring is een sieraad gemaakt van goud en een groene edelsteen genaamd toermalijn. Toermalijn is een populair edelsteen vanwege zijn prachtige groene kleur en is vaak te zien in oorbellen, kettingen, armbanden en gouden ringen. Het is een harde en duurzame steen en wordt geassocieerd met gezondheid en welzijn. In combinatie met goud creëert het een elegante en chique uitstraling. Het is een populaire keuze voor gouden sieraden omdat het mooi staat bij verschillende huidtinten en kledingstijlen.

Bewerkingsmogelijkheden van Toermalijn

Het bewerken van toermalijn begint met het vinden van ruwe stukken toermalijn in de mijnen. Deze stukken worden vervolgens gehakt en geslepen tot de gewenste vorm en grootte. Vervolgens worden de stukken toermalijn gepolijst tot glanzende stenen, die vervolgens kunnen worden gebruikt om sieraden te maken.

Toermalijn is een veelzijdige edelsteen die beschikbaar is in verschillende kleuren, waaronder groen, rood, roze, blauw en geel. Het wordt gewaardeerd om zijn heldere, glinsterende uitstraling en wordt vaak gebruikt in sieraden.

Bovendien wordt toermalijn soms bewerkt om de helderheid en de kleur te verbeteren. Dit kan worden gedaan door de steen te verhitten, te bleken of te bewerken met andere chemische processen.

Ring Toermalijn

Toermalijn is vernoemd naar de plaats waar het voor het eerst werd ontdekt - de Toermalijnberg in Siberië. Men denkt dat het een krachtige steen is die kan beschermen tegen negatieve energie en balans en harmonie bevordert. Dus als je op zoek bent naar een unieke edelsteen met serieuze metafysische eigenschappen, dan is Toermalijn de perfecte keuze!

Werking Toermalijn ringen 

Toermalijn is een steen die aardend, beschermend en reinigend werkt. Het is zeer geschikt om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht.

Herkomst Toermalijn

Toermalijn is een edelsteen die afkomstig is uit verschillende delen van de wereld, waaronder Brazilië, Madagascar, Pakistan en de Verenigde Staten. Het is een harde en duurzame steen die bekend staat om zijn prachtige groene kleur. De steen wordt gewonnen uit mijnen en wordt verwerkt tot sieraden en andere decoratieve objecten. In sommige culturen wordt toermalijn geassocieerd met gezondheid en welzijn en is het een populaire keuze voor sieraden.