• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / toermalijn
Toon filters

Gouden Toermalijn ring

Houd je van de schittering van diamanten, maar ben je op zoek naar iets anders? Een Toermalijn ring is misschien wel de edelsteen voor jou! Deze prachtige steen is transparant tot doorschijnend met een glasachtige glans en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


 

Ring Toermalijn

Toermalijn is vernoemd naar de plaats waar het voor het eerst werd ontdekt - de Toermalijnberg in Siberië. Men denkt dat het een krachtige steen is die kan beschermen tegen negatieve energie en balans en harmonie bevordert. Dus als je op zoek bent naar een unieke edelsteen met serieuze metafysische eigenschappen, dan is Toermalijn de perfecte keuze!

Werking Toermalijn ringen 

Toermalijn is een steen die aardend, beschermend en reinigend werkt. Het is zeer geschikt om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies