• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / saffier
Toon filters

Collectie gouden Saffier ring

Voel je je wat meer op scherp dan normaal? Heb je het gevoel dat je geen grip krijgt op je gedachten? Misschien is het tijd om te investeren in een saffier ring. Het is bekend dat saffieren mentale helderheid en gemoedsrust brengen en de perfecte manier zijn om een opgewonden geest te kalmeren. Of je nu angst wilt verlichten of gewoon wat innerlijke stilte wilt vinden, saffieren zullen je helpen dit te bereiken.


  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Ring Saffier

Een Saffier ring heeft een steen die net als een Robijn een variant is van het korund mineraal, een mineraal dat zeshoekige cilindervormige kristallen vormt. De rode korund heet robijn en de andere kleuren heten saffier. Er bestaan diverse kleuren saffier, namelijk: blauwe saffier, gele saffier, groene saffier indigo saffier, paarse saffier, roze saffier, witte saffier en zwarte saffier. De bekendste kleur is de blauwe saffier. Deze heeft de hoogste intensiteit en wordt daarom ook de saffier van de hemel genoemd.

Sterrenbeeld Saffier ringen

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Voor de edelsteen Saffier is het sterrenbeeld: Stier, Maagd, Weegschaal & Boogschutter.

Ring met Saffier

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Saffierring

Op zoek naar een gouden ring gezet met de prachtige edelsteen Saffier? Neem dan een kijkje in onze unieke collectie en laat u verassen!

Gouden sieraden met Saffier

Gek op Saffier? Naast onze prachtige ringen gezet met deze edelsteen, hebben wij ook andere sieraden gezet met Saffier. Bekijk ze op onze website:

gouden ring saffier
ring met saffier


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies