• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen / zegelring
Toon filters

Zegelring, onze collectie

Een gouden Zegelring is er in diverse soorten en maten voor heren en natuurlijk ook voor dames.  Geel- of witgouden exemplaren of één met edelsteen, u zegt het maar. In onze collectie hebben we prijsgunstige ringen van 8 Karaat. Het meest worden de ringen van 14 karaat goud verkocht. U kiest welke zegelring u het mooiste vindt, en bestelt deze eenvoudig in onze webshop. 

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Zegelring heren - zegelring dames

Een Zegelring is een ring die aan de rugzijde voorzien is van een gravure. Een gravure is een afdruk van een afbeelding of een tekst in een edelmetaal of steen. Het dragen van een zegelring is een lang bestaande traditie in Europa en een aantal culturen. De zegelring wordt dus al eeuwen gedragen. Rond de 13e eeuw werd het gebruikelijk om een ring te voorzien van een steen met een familiewapen gravure. In Nederland worden zegelringen met familiewapens nog gedragen door families van adel of van het patriciaat. Deze ringen waren onder andere bedoeld om documenten en brieven te verzegelen. Dit werd gedaan door de zegelring in een stuk gekleurde lak te zetten. Tegenwoordig is de zegelring een populair modeaccessoire en zijn deze zegelringen ook in moderne uitvoeringen beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Onze collectie bevat verschillende soorten zegelringen. Op zoek naar een zegelring van 14 karaat, 18 karaat, bicolor of tricolor? Zegelring zonder edelsteen of met edelsteen? Wij hebben het in onze collectie!

Meest verkochte Zegelringen

De meest verkochte klassieke zegelring is die gezet met zwarte Onyx. Een goede tweede is die gezet met blauwe Lagensteen (zeer geschikt voor een mooie gravure). Kort daarop gevolgd door de ringen met vlak -al dan niet- spiegelend- zegelbed. Heren dragen de Zegelring doorgaans op de ringvinger en dames op de pink als Pinkring.
Kortom, we hebben ringen voor zowel dames als heren.

Statement ring

Het verschil met de klassieke Zegelring is dat een Statement ring uitbundiger is. Dit kan een combinatie zijn van een bewerkte scheen (dat deel dat rondom de vinger zit), bewerkte schouders en het gebruik van allerlei gezette Edelstenen zoals die met Carneool, Citrien of Robijn.

Monogram of Familiewapen op uw gouden Zegel ring

Bij ANRO Juweliers is het ook mogelijk om een ring te laten maken of te laten bewerken. App of bel +31 (0)6 22 372 290 ons voor de mogelijkheden van een handgesneden gravure of exacte weergave middels een laser gestuurde gravure voor uw ring.

Goude Zegelring

Is een zegelring toch niet waar u naar zoekt? Een afgeleide is een . Dit zijn meer uitbundig ontworpen ringen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de diverse kleuren goud die al dan niet bewerkt zijn. Veelal ontbreekt niet een mooie edelsteen of meerdere verschillende edelstenen. Daarnaast zijn  met een zegelbed ook erg populair onder de mannen. Maar pinkringen zijn niet alleen voor mannen. Voor vrouwen hebben wij ook fantastische pinkringen in ons assortiment. Een gouden ring mag niet missen in uw collectie! Wij hebben een breed assortiment ringen in verschillende stijlen. Ringen in 14 karaat als 18 karaat voor dames en heren. Naast geel gouden exemplaren bieden wij ook wit-, bicolor en tricolor ringen.

De beste service - Zegel ringen

Naast dat wij een mooie collectie aan gouden ringen bieden, bieden wij ook de beste service! Bent u helemaal weg van een ring of meerdere ringen op onze website? Bestellen is eenvoudig en kosteloos. Wij versturen alle pakketjes met PostNL. Bestelt u uw ring voor 17:00? In de meeste gevallen ontvangt u uw pakketje de volgende dag al, zodat u meteen uw ring de dag erna kunt dragen. Toch liever een aantal ringen bezichtigen in de winkel? Dat is natuurlijk ook mogelijk door een afspraak te maken. Wij bieden ook de service aan om uw sieraad in termijnen te betalen. Na de laatste betaling doen wij uw sieraad op de post. Wij hebben van elke ring slechts één exemplaar beschikbaar, op deze manier loopt u uw favoriete ring niet mis!


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.