• Betalen in termijnen mogelijk
 • Kostenloze toezending
 • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / Gouden sieraden betalen in termijnen

Gouden sieraden betalen in termijnen

Wij kunnen u 3 gratis mogelijkheden aanbieden van betalen in termijnen:

 1. Klarna; U ontvangt het sieraad vooraf. In 3 termijnen achteraf kunt u betalen. Helaas kunnen wij deze dienst alleen buiten Nederland aanbieden.
 2. Klarna; U ontvangt het sieraad vooraf, u betaald het sieraad nadat u het heeft ontvangen binnen 30 dagen.
 3. in3; U betaald in 3 temijnen, nadat de eerste termijn is voldaan ontvangt u het sieraad, vervolgens betaald u in 2 maanden de andere termijnen.
 4. ANRO juweliers; betalen in een door ons samen af te stemmen termijn regeling. U ontvangt het sieraad nadat alle termijnen zijn betaald.

Betaling in Termijnen zonder Extra Kosten

Indien u kiest voor de eerder beschreven betaaloptie 'In Termijnen', willen wij u informeren dat er voor u als koper geen bijkomende kosten zijn verbonden aan deze service. Wij dragen zorg voor alle kosten gerelateerd aan deze betaalmethode.

Klarna, in 3 termijnen betalen

Klik hier voor de uitleg van KLARNA,  waar deze regeling aan u wordt uitgelegd.
Kort gezegd, betaal in 3 termijnen, een vorm van traditioneel renteloos krediet waarbij u uw bestelling in drie termijnen kunt betalen. De betalingen worden elke 30 dagen automatisch van de geregistreerde creditcard afgeschreven totdat het volledige bedrag is afbetaald. Dit is een vorm van een consumenten krediet.

Klarna, betaal later

De optie 'Betaal later' biedt u de gelegenheid om pas te betalen nadat u het sieraad heeft ontvangen en besloten heeft dit te behouden. Mocht het product niet naar wens zijn, dan heeft u de mogelijkheid het artikel te retourneren zonder voorafgaande betaling. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze betaalwijze functioneert als een vorm van consumentenkrediet.

De betalingsregeling van ANRO Juweliers

Terwijl sommigen dit concept omschrijven als "het aanschaffen van sieraden in termijnen", refereren wij er graag aan als "termijnbetalingen". Wij zijn verheugd u een dienst aan te bieden waarbij u, zonder enige bijkomende rente of kosten, een gouden armband, een herenketting, of elk ander gouden sieraad uit onze collectie kunt kopen middels termijnbetalingen. Na voltooiing van de laatste betalingstermijn, zullen wij u het sieraad zorgvuldig en aangetekend toesturen. Mocht u echter de voorkeur geven aan het persoonlijk afhalen van uw sieraad in onze winkel, dan bent u van harte welkom. Wij waarderen uw bezoek en hebben dan ook een kop koffie voor u klaarstaan.

Goud Spaar Plan, U spaart voor gouden sieraad!

U spaart gestaag voor een sieraad van uw voorkeur. Het is mogelijk om in overleg met ons concrete afspraken te maken betreffende de hoogte van de periodieke betalingen. Mocht u vragen of onduidelijkheden hebben, dan nodigen wij u van harte uit om telefonisch contact met ons op te nemen. Begrijpen wij het goed dat er zich een maand voordoet waarin het financieel wat minder gaat? Dan zijn wij bereid, na onderling overleg, de betaling tijdelijk op te schorten.

Procedure van Betalen in Termijnen

Wanneer u een artikel selecteert op onze website voor aankoop, wordt u gepresenteerd met diverse betalingsopties. Mocht u interesse hebben in een gespreide betaling, dan kunt u de optie "Betalen in Termijnen" selecteren.

In het veld 'Opmerkingen', bieden wij u de mogelijkheid om uw betalingsvoorstel te specificeren. U kunt hier duidelijk aangeven welk bedrag u wenst te betalen en op welke data, bijvoorbeeld: ...

 
"ik zou graag maandelijks/ wekelijks vanaf datum ..... (bijvoorbeeld) Euro 100,00 willen betalen"
 

Na ontvangst van uw betalingsvoorstel zullen wij dit zorgvuldig evalueren. Wij informeren u spoedig over de goedkeuring van uw voorstel. Bij een positief besluit ontvangt u van ons een gedetailleerd termijnschema.

Bij elke vervallen termijnbetaling zult u een betaalverzoek per e-mail ontvangen. Via de bijgevoegde link in deze e-mail zijn er meerdere betaalmethodes beschikbaar om uw termijnbedrag te voldoen. Daarnaast biedt deze link u een direct overzicht van het resterende verschuldigde bedrag.

Zodra de laatste termijnbetaling is ontvangen, zullen wij uw gekozen sieraad zorgvuldig en aangetekend naar u verzenden. U behoudt na ontvangst van het sieraad het recht om binnen een periode van twee weken gebruik te maken van uw retourrecht.

Enkele voordelen van deze betaalmethode zijn:

 • Geen rentetoeslag.
 • Geen bijkomende kosten.
 • Gratis verzending.
 • Uitstekende klantenservice.
 • Mogelijkheid tot versnelde aflossing.
 • U spaart gestaag voor een waardevol product.
 • Het behoud van uw recht op retour binnen twee weken na ontvangst.