• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden armbanden / vintage armband
Toon filters
0
Onbeperkt

Vintage armband - collectie 

Op zoek naar een vintage armband? Wij hebben waarschijnlijk het sieraad waar u naar zoekt. Een klassiek of een stoer exemplaar waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!


  1 / 14  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Vintade gouden armband - de ideale lengte voor u

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Geschiedenis van....

De geschiedenis van entourage-ringen als stijl gaat terug tot de Victoriaanse periode in de 19e eeuw, waarbij het ontwerp in populariteit groeide als een elegante en romantische optie voor verlovingsringen en andere sieraden. Entourage-ringen werden vaak gebruikt als statement-stukken en waren favoriet bij de aristocratie en royalty van die tijd.

Tijdens de Art Deco-periode in de vroege 20e eeuw waren entourage-ringen ook in trek. De Art Deco-stijl kenmerkte zich door strakke geometrische lijnen en het gebruik van heldere kleuren en materialen. Entourage-ringen uit deze periode vertoonden vaak symmetrische ontwerpen met prachtige combinaties van edelstenen.

Tegenwoordig zijn entourage-ringen nog steeds erg geliefd vanwege hun unieke en opvallende ontwerp. Ze bieden een prachtige manier om een centrale edelsteen te accentueren en extra schittering toe te voegen met de kleinere stenen eromheen. Moderne entourage-ringen variëren sterk in ontwerp, van klassiek en tijdloos tot eigentijds en trendy.

Het mooie van entourage-ringen is dat ze zich lenen voor een breed scala aan edelstenen en edelmetalen, waardoor elke ring een uniek en persoonlijk sieraad kan worden. Of het nu als verlovingsring, jubileumcadeau of gewoon als een stijlvolle accessoire is, de entourage-ring blijft een prachtige keuze voor mensen die houden van een betoverend en opvallend sieraad.

Gouden armband Vintage - online bestellen

Gek op vintage sieraden, maar mist er een vintage armband in uw collectie? Bekijk dan onze prachtige collectie vintage armbanden op onze website. Deze armbanden hebben wij in 14 en 18 karaat goud.

Onze armbanden zijn écht vintage. Wij noemen het ook wel PreLoved. Elk sieraad op onze website dat wij verkopen is PreLoved! De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven door de goudsmid.

Wilt u 1 of meerdere sieraden zien / vergelijken of eens dragen voordat u tot koop overgaat? Maak een afspraak voor een bezichtiging onder het genot van een kopje koffie! Ook buiten de standaard openingstijden. Let op!  wij hebben geen sieraden in de winkel.

Gratis verzending van uw armband

Heb je een vintage armband gevonden? Bestel het dan eenvoudig en snel op onze website. Wij bezorgen gratis en aangetekend uw pakketje. De dienstverlening welke PostNL biedt, geeft ons een veilig gevoel om het sieraad bij u thuis te bezorgen. Met behulp van de track and trace code kunt u uw pakketje volgen tot aan de voordeur. Zeker, snel en gemakkelijk! Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur  worden de volgende dag bezorgt (mits er op uw verzoek geen aanpassingen aan het sieraad moeten worden verricht). Natuurlijk kun je de het ook afhalen in onze winkel (alleen met afspraak).