• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / smaragd
Toon filters

Collectie gouden Smaragd ring

Op zoek naar een ring met een smaragdgroene edelsteen? Je hebt een uitstekende keuze gemaak, smaragd ring! De toevoeging van een smaragdgroene edelsteen aan je ring zal resulteren in een opvallend sieraad. Met zijn fantastische intens groene kleur zal deze steen zeker de aandacht trekken! De groene kleur van deze edelsteen past prachtig bij de verschillende metalen die worden gebruikt bij het maken van sieraden.
 


 


Bezig met laden...

Smaragd ring goud

Een Smaragd ring heeft een steen die van doorzichtig tot doorschijnend en heldergroen van kleur kan zijn met een glasachtige glans. De Smaragd is door zijn intense groene kleur één van de meest fascinerende edelstenen. Dit, omdat zo'n groene kleur bijna niet in de natuur voorkomt. De naam van de edelsteen komt van de Griekse naam 'Smaragd', wat letterlijke groene steen betekent. De steen behoort tot de Beryl familie.

Sterrenbeeld ring met Smaragd

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn. Stier en Kreeft zijn de sterrebeelden die bij deze edele steen horen.

Gouden ring met Smaragd

Dol op gouden ringen gezet met een edelsteen of verschillende edelstenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod aan gouden ringen met edelstenen. Hieronder een gedeelte van onze collectie:

Voordelen - Gouden ring Smaragd

De Smaragd ring is een prachtig sieraad dat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook een aantal geweldige voordelen heeft. De ring activeert het hartchakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, eerlijkheid, positiviteit, levensvreugde en een gevoel van eenheid. Dit kan een positief effect hebben op relaties, vriendschappen en teamwork.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies