• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / kettingen / ketting met naam
Toon filters

Gouden ketting met naam

Vrijwel elke ketting in onze collectie kunnen wij voorzien van uw naam, de ketting met naam ook wel naamketting genoemd. Dit kan middels een gravure maar exclusiever is het zetten van een plaatje in een geel-, wit of rose goud met daarop bijvoorbeeld uw naam of geboortedatum.


  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Een gouden ketting met naam is een sieraad dat is gemaakt met de naam van de drager of een andere naam die belangrijk voor de drager is, zoals de naam van een geliefde of familielid. De naam kan worden gegraveerd op een plaatje of hanger die aan de ketting is bevestigd, of kan worden gemaakt van gouden letters die aan de ketting zijn bevestigd.

Gouden kettingen met naam zijn populair omdat ze een persoonlijk en uniek sieraad vormen dat kan worden gedragen om emotionele waarde of betekenis te weerspiegelen. Ze zijn ook een geweldig cadeau voor geliefden of vrienden, omdat ze laten zien dat je aan hen denkt en dat je hun naam belangrijk vindt.

Er zijn verschillende soorten gouden kettingen met naam verkrijgbaar, afhankelijk van het gewicht en goudgehalte van de ketting, het soort ketting (bijvoorbeeld een enkele ketting of een ketting met een hanger), en de manier waarop de naam is opgenomen in het sieraad. 

Naamketting of ketting met een letter

Naamkettingen zijn helemaal in! En deze gouden exemplaren zijn extra speciaal, omdat u ze geheel naar eigen wens kunt laten maken. U kunt kiezen uit verschillende lettertypen en vormen, om zo een unieke ketting te creëren. De tekst op de ketting is natuurlijk helemaal aan u!

Gouden initialen ketting

Op zoek naar een unieke manier om met je persoonlijkheid te pronken? Onze prachtige gouden kettingen zijn er in alle soorten en maten, waardoor ze perfect zijn voor elke outfit. En omdat we zo'n breed scala aan opties bieden, vind je voor elke gelegenheid de perfecte ketting. Aan die ketting kunnen we custommade initialen toevoegen. Dit kunnen losse letters in diverse stylen zijn, maar ook een naamplaat. In overleg kunnen we dit damen met u bepalen.

Ketting met naam goud

Wij hebben verschillende methodes om een naam aan te brengen in of aan de ketting. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken voor uw customised gouden naamketting goud.

Naamketting goud, mooie verlenging met een plaatje

Deze methode gebruiken we ook vaak om die net te kleine ketting te vergroten door bijvoorbeeld twee gouden plaatjes aan het eindstuk te zetten, uiteraard in dezelfde lijn als uw ketting, naamketting goud

Custom made gouden naamketting

Bij het aanschaffen van een gouden ketting met naam is het belangrijk om de opties goed te overwegen. Elke ketting is uniek en persoonlijk, daarom is het fijn om de mogelijkheid te hebben om de ketting aan te passen naar uw eigen wensen. Bij ons kunt u terecht voor het personaliseren van uw ketting. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende stijlen, lettertypen en lengtes van de ketting.

Een persoonlijke touch kan de ketting nog specialer maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de ketting te laten graveren met een speciale datum, quote of persoonlijke boodschap. Het is zelfs mogelijk om de ketting te laten versieren met edelstenen of parels om zo de ketting helemaal op maat te maken.

Bij het personaliseren van de ketting is het belangrijk om dit vooraf goed samen te bespreken. Hierdoor kan er rekening gehouden worden met eventuele beperkingen of aanpassingen in de prijs. Het is belangrijk om vooraf te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat uw budget is. Zo kunt u samen tot een ketting komen die aan al uw verwachtingen voldoet en binnen uw budget past.

PreLoved sieraden van ANRO Juweliers

De sieraden die wij op onze website bieden, zijn PreLoved. PreLoved wil zeggen dat de sieraden niet nieuw zijn, maar vintage. De sieraden zijn dus al eerder gedragen en afkomstig van een vorige eigenaar of eigenaresse. Dat wil niet zeggen dat het sieraad van mindere kwaliteit is! De sieraden worden eerst door ons beoordeeld en vervolgens zorgt onze goudsmid ervoor dat de sieraden er weer nieuw uit komen te zien. Dit doet ze door het sieraad helemaal schoon te branden, de krasjes te verwijderen, etc. Kortom, het sieraad krijgt een tweede leven! Koopt u een sieraad bij ANRO Juweliers? Dan draagt u een steentje bij een duurzamere samenleving.  Alle sieraden worden in een luxe sieradendoosje geleverd. Waardoor het een cadeautje is om uit te pakken.

Gouden ketting met letter

Vrijwel elke kettingen uit onze collectie kunnen wij aan uw wensen personliseren. Heeft u iets specifieks in gedachten. laat het ons weten.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies