• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden kettingen / ketting met naam
Toon filters
0
Onbeperkt

Ketting met naam - collectie

Vrijwel elke ketting in onze collectie kunnen wij voorzien van uw naam, de ketting met naam ook wel naamketting genoemd. Dit kan middels een gravure maar exclusiever is het zetten van een plaatje in een geel-, wit of rose goud met daarop bijvoorbeeld uw naam of geboortedatum.


  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Een goude ketting met naam is een gouden sieraad dat is gemaakt met de naam van de drager of een andere naam die belangrijk voor de drager is, zoals de naam van een geliefde of familielid. De naam kan worden gegraveerd op een plaatje of hanger die aan de ketting is bevestigd, of kan worden gemaakt van gouden letters die aan de ketting zijn bevestigd.

Kettingen met naam zijn populair omdat ze een persoonlijk en uniek sieraad vormen dat kan worden gedragen om emotionele waarde of betekenis te weerspiegelen. Ze zijn een geweldig cadeau voor geliefden of vrienden, omdat ze laten zien dat je aan hen denkt en dat je hun naam belangrijk vindt.

Er zijn verschillende soorten goudenkettingen met naam verkrijgbaar, afhankelijk van het gewicht en goudgehalte van de ketting, het soort ketting (bijvoorbeeld een enkele ketting of een ketting met hanger), en de manier waarop de naam is opgenomen in het sieraad. 

Naamketting of ketting met een letter

Naamkettingen en armbanden met naam zijn momenteel zeer trendy en gouden exemplaren hebben een bijzondere aantrekkingskracht, aangezien ze volledig op maat kunnen worden gemaakt. Deze gepersonaliseerde kettingen bieden u de mogelijkheid om uw eigen stempel te drukken door te kiezen uit diverse lettertypen en vormen, waardoor een werkelijk uniek sieraad ontstaat. De tekst die op de ketting wordt gegraveerd, is volledig aan uw wensen aan te passen. Het dragen van een dergelijke naamketting voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit en kan tevens een betekenisvol cadeau zijn voor dierbaren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en creëer een persoonlijke gouden naamketting die voor altijd koesterbaar zal zijn.

Gouden initialen ketting of ketting met letters

Op zoek naar een unieke manier om met je persoonlijkheid te pronken? Onze prachtige kettingen zijn er in alle soorten en maten, waardoor ze perfect zijn voor elke outfit. En omdat we zo'n breed scala aan opties bieden, vind je voor elke gelegenheid de perfecte ketting. Aan die ketting kunnen we custommade initialen toevoegen. Dit kunnen losse letters in diverse stylen zijn, maar evengoed een naamplaat. In overleg kunnen we dit damen met u bepalen.

Ketting met naam goud

Er zijn verschillende manieren waarop je je naam kunt toevoegen aan een gouden ketting. Hier zijn enkele gebruikelijke methoden:

  • Ketting graveren: Dit is een populaire techniek waarbij de letters van je naam in het oppervlak van de gouden ketting worden gesneden of geëtst. Dit kan met de hand worden gedaan of met behulp van geavanceerde graveermachines. Het resultaat is een nauwkeurige en duurzame inscriptie van je naam op de ketting.
  • Gouden ketting met Letterhangers: Dit zijn hangertjes in de vorm van de letters van het alfabet, waarbij je de letters van je naam kunt selecteren en aan een ketting kunt bevestigen. Elk van deze hangers kan individueel worden gedragen en de letters kunnen in verschillende stijlen en groottes verkrijgbaar zijn.
  • In elkaar verweven: Bij sommige ontwerpen worden de letters van je naam in de schakels van de ketting verwerkt, waarbij de vorm van de letters op een decoratieve manier wordt gebruikt om een uniek patroon te creëren. Dit kan een subtielere manier zijn om je naam aan de ketting toe te voegen.
  • Gouden naamplaatje: Een gouden naamplaatje is een uitstekende optie om je naam toe te voegen aan een ketting. Een naamplaatje is meestal een klein plaatje van goud waarop je naam wordt gegraveerd. Het kan verschillende vormen hebben, zoals rechthoekig, ovaal, hartvormig, enzovoort.Het naamplaatje wordt doorgaans aan de ketting bevestigd als een hangertje. Je kunt ervoor kiezen om alleen je voornaam te laten graveren of je volledige naam, afhankelijk van je voorkeur. Sommige mensen kiezen er ook voor om aanvullende informatie, zoals een geboortedatum of een speciale boodschap, op het naamplaatje te laten graveren.

Het kiezen van de specifieke methode om je naam aan een ketting toe te voegen, hangt af van je persoonlijke smaak, het gewenste ontwerp en de beschikbaarheid bij juweliers. Wij kunnen u eigenlijk van dienst zijn bij elk van deze mogelijkheden. Custommade realiseert onze goudsmid deze toevoeging voor u. Heeft u een geheel eigen idee, veras ons ermee.

Naamketting goud, mooie verlenging met een plaatje

Deze methode gebruiken we ook vaak om die net te kleine ketting te vergroten door bijvoorbeeld twee gouden plaatjes aan het eindstuk te zetten, uiteraard in dezelfde lijn als uw ketting, naamketting goud

Custom made gouden naamketting

Bij het aanschaffen van een gouden ketting met naam is het belangrijk om de opties goed te overwegen. Elke ketting is uniek en persoonlijk, daarom is het fijn om de mogelijkheid te hebben om de ketting aan te passen naar uw eigen wensen. Bij ons kunt u terecht voor het personaliseren van uw ketting. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende stijlen, lettertypen en lengtes van de ketting.

Een persoonlijke touch kan de ketting nog specialer maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de ketting te laten graveren met een speciale datum, quote of persoonlijke boodschap. Het is zelfs mogelijk om de ketting te laten versieren met edelstenen (edelsteen ketting) of parels (parel ketting) om zo de ketting helemaal op maat te maken.

Bij het personaliseren van de ketting is het belangrijk om dit vooraf goed samen te bespreken. Hierdoor kan er rekening gehouden worden met eventuele beperkingen of aanpassingen in de prijs. Het is belangrijk om vooraf te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat uw budget is. Zo kunt u samen tot een ketting komen die aan al uw verwachtingen voldoet en binnen uw budget past.