• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / kettingen / gouden ketting met naam
Toon filters

Gouden ketting met naam

Vrijwel elke ketting in onze collectie kunnen wij voorzien van uw naam, de ketting met naam. Dit kan middels een gravure maar exclusiever is het zetten van een plaatje in een geel-, wit of rose goud met daarop bijvoorbeeld uw naam of geboortedatum.


  1 / 8  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Naamketting

Wij hebben verschillende methodes om een naam aan te brengen in of aan de ketting. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Verlengen met een plaatje

Deze methode gebruiken we ook vaak om die net te kleine ketting te vergroten door bijvoorbeeld twee gouden plaatjes aan het eindstuk te zetten, uiteraard in dezelfde stijl als uw ketting.

Custom made

In overleg passen we uw ketting aan uw wensen. Voordat we over gaan tot realisatie hebben we samen de prijs vastgelegd. 

De lengte van uw ketting

De ideale lengte van een ketting bestaat niet, dit is voor iedereen anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.


Anker schakelketting

De anker ketting onderscheidt zich door de schakels die allen met elkaar verbonden zijn. De naam van deze schakel komt van de ankers uit de watersport. Dit is te herkennen aan het om en om liggend en staand aan elkaar gemaakte schakel. 

Figaro schakelketting

De figaro ketting is in Italië ontstaan. De figaro ketting heeft dezelfde schakels als de gourmet ketting. Echter zit tussen iedere één tot vijf schakels een langere verbindingsschakel. De grootte van de schakels varieert waardoor elke ketting een eigen uitstraling.

Gourmet schakelketting

De gourmet ketting is enorm populair. De gourmet ketting heeft cirkelvormige platte schakels. Dit geeft de ketting een sierlijke en stijlvolle uitstraling. De grootte en dikte van de schakels verschilt waardoor de ketting door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden.

Venetiaanse schakelketting

De venetiaanse ketting is zeer populair vanwege zijn geometrische eenvoud en klassieke uitstraling. De venetiaanse ketting bestaat uit vierkante schakels in de vorm van blokjes. Dit geeft de ketting een strakke en gladde uitstraling. 

PreLoved sieraden van ANRO Juweliers

De sieraden die wij op onze website bieden, zijn PreLoved. PreLoved wil zeggen dat de sieraden niet nieuw zijn, maar vintage. De sieraden zijn dus al eerder gedragen en afkomstig van een vorige eigenaar of eigenaresse. Dat wil niet zeggen dat het sieraad van mindere kwaliteit is! De sieraden worden eerst door ons beoordeeld en vervolgens zorgt onze goudsmid ervoor dat de sieraden er weer nieuw uit komen te zien. Dit doet ze door het sieraad helemaal schoon te branden, de krasjes te verwijderen, etc. Kortom, het sieraad krijgt een tweede leven! Koopt u een sieraad bij ANRO Juweliers? Dan draagt u een steentje bij een duurzamere samenleving.  Alle sieraden worden in een luxe sieradendoosje geleverd. Waardoor het een cadeautje is om uit te pakken.


 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.