• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / kettingen / rosé gouden ketting
Toon filters

Rosé gouden ketting

Rosé gouden ketting? Goud in de kleur Rosé wordt niet in onze bodem gevonden, maar is altijd samengesteld. De preciese samenstelling van Rosé goud ligt niet vast. Elke sieraden ontwerper doet dit met zijn eigen signatuur. Rosé goud is een legering van (58,8% of 75%) goud, (41,2% of 25%) palladium, koper en zink in verschillende hoeveelheden en verhoudingen. Door het samenstellen met andere metalen wordt ervoor gezord dat het goud van kleur veranderd. Het dus mogelijk om verschillende kleuren kettingen te maken, bekijk onze gehele collectie gouden kettingen. 


Bezig met laden...

De ideale lengte van uw rosé gouden ketting

De ideale lengte van een rosegouden ketting bestaat niet, dit is voor iedere Dame anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

Ketting rose goud

Goud is er in verschillende kleuren, namelijk geel wit en rosé. 24 karaat puur goud heeft een gele kleur, maar puur goud is te zacht om te verwerken als sieraad. Om het goud wel bruikbaar te maken als sieraad, wordt het goud gemengd met andere metalen, zoals palladium, zilver en koper. Dit wordt legering van goud genoemd. Om het goud een een rode tint te geven, wordt er meer koper dan palladium of zilver toegevoegd aan het goud. Rosé goud komt dus niet in de natuur voor, maar wordt door de mens gemaakt. 

Halsketting rose goud - bekijk onze collectie

Rosé gouden kettingen zijn mooie tijdloze sieraden. Deze kettingen zijn tijdloos en goed te combineren met geel gouden en wit gouden kettingen. Ontdek onze collectie op onze website!

Rosegouden ketting

Gek op rosé gouden sieraden? Neem dan ook een kijkje bij onze rosé gouden ringen. Rosé gouden ringen zijn al jaren  populair onder de vrouwen. Wij hebben een prachtige unieke collectie gouden ringen van rosé goud. Daarnaast hebben wij ook tricolor gouden ringen, dit zijn ringen die verwerkt zijn met drie kleuren goud, waaronder rosé goud. 

Bekijk ook onze