• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / kettingen / rosé
Toon filters

Rosé gouden ketting

De ideale lengte van uw rosé gouden ketting

De ideale lengte van een ketting bestaat niet, dit is voor iedere Dame anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

Collectie gouden kettingen

We hebben weliswaar geen heel groot assortiment met daarin de rosé gouden ketting, maar we hebben ze wel.

Bekijk hier onze gehele > collectie gouden kettingen 


Bezig met laden...

Gouden ketting van rosé goud

Goud is er in verschillende kleuren, namelijk geel wit en rosé. 24 karaat puur goud heeft een gele kleur, maar puur goud is te zacht om te verwerken als sieraad. Om het goud wel bruikbaar te maken als sieraad, wordt het goud gemengd met andere metalen, zoals palladium, zilver en koper. Dit wordt legering van goud genoemd. Om het goud een een rode tint te geven, wordt er meer koper dan palladium of zilver toegevoegd aan het goud. Rosé goud komt dus niet in de natuur voor, maar wordt door de mens gemaakt. 

Bekijk onze collectie

Rosé gouden kettingen zijn mooie tijdloze sieraden. Deze kettingen zijn tijdloos en goed te combineren met geel gouden en wit gouden kettingen. Ontdek onze collectie op onze website!

Gek op rosé gouden sieraden? Neem dan ook een kijkje bij onze rosé gouden ringen. Rosé gouden ringen zijn al jaren  populair onder de vrouwen. Wij hebben een prachtige unieke collectie gouden ringen van rosé goud. Daarnaast hebben wij ook tricolor gouden ringen, dit zijn ringen die verwerkt zijn met drie kleuren goud, waaronder rosé goud. 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.