• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden / rose goud
Toon filters

Rose gouden armband

Rose gouden armband? Goud in de kleur Rosé wordt niet in onze bodem gevonden, maar is altijd door de mens samengesteld. De exacte samenstelling van deze kleur goud ligt niet vast. Elke sieraden ontwerper doet dit met zijn eigen signatuur.  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Armband rose goud - samenstelling en lengte

Rosé goud is een legering van (58,8% of 75%) goud, (41,2% of 25%) palladium, koper en zink in verschillende hoeveelheden en verhoudingen. Door het samenstellen met andere metalen wordt ervoor gezord dat het goud van kleur veranderd. Het dus mogelijk om verschillende kleuren armbanden te maken. 
De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Rosé gouden armband

Goud is een natuurlijk edelmetaal. Het is een edelmetaal, omdat het niet oxideert. Goud wordt ontgonnen uit de diepere lagen in de aardkost. Goud is er in verschillende kleuren, namelijk geel wit en rosé. 24 karaat puur goud heeft een gele kleur, maar puur goud is te zacht om te verwerken als sieraad. Om het goud wel bruikbaar te maken als sieraad, wordt het goud gemengd met andere metalen, zoals palladium, zilver en koper. Dit wordt legering van goud genoemd. Om het goud een een rode tint te geven, wordt er meer koper dan palladium of zilver toegevoegd aan het goud. Rosé goud komt dus niet in de natuur voor, maar wordt door de mens gemaakt. 

Rose goud armbandje

Rosé gouden sieraden zijn mooie tijdloze sieraden. Deze zijn tijdloos en goed te combineren met geel gouden en wit gouden armbanden. Ontdek onze collectie op onze website! Bent u van plan om zo'n armband cadeau te geven aan een dierbare? Maak het nog persoonlijker door een gravure in het sieraad te zetten (niet mogelijk bij alle armbanden)! Neem contact met ons op als u hier gebruik van wil maken, zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Armband rose goud

Gek op rosé gouden sieraden? Neem dan ook een kijkje bij onze rosé gouden ringen. Rosé gouden ringen zijn al jaren  populair onder de vrouwen. Wij hebben een prachtige unieke collectie gouden ringen van rosé goud. Daarnaast hebben wij ook tricolor gouden ringen, dit zijn ringen die verwerkt zijn met drie kleuren goud, waaronder rosé goud. 

Denk ook aan onze:


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies