• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden armbanden / tricolor armband
Toon filters

Tricolor armband

Een tricolor armband bestaat uit drie verschillende kleuren goud. Deze kleuren goud zijn geelgoud, witgoud en rosé goud. Omdat het sieraad uit drie verschillende kleuren goud bestaat, is het makkelijk te combineren met andere gouden sieraden.
Bezig met laden...

Tricolor gouden armbanden

Tricolor gouden armbanden zijn gouden sieraden die gemaakt zijn door het gebruik van drie verschillende kleuren goud: geelgoud, witgoud en rosegoud. Deze drie kleuren worden gecombineerd in verschillende patronen en ontwerpen, wat de armbanden een unieke en opvallende uitstraling geeft. Hier zijn een paar punten over tricolor gouden armbanden:

  1. Materialen: Tricolor armbanden zijn vaak gemaakt van 14- of 18-karaat goud. De verschillende kleuren worden verkregen door het legeren van goud met verschillende metalen: koper voor rosegoud, zilver of palladium voor witgoud, en zuiver goud wordt gebruikt voor geelgoud.
  2. Ontwerp: De ontwerpen kunnen variëren van eenvoudige, ineengestrengelde banden tot meer complexe patronen met ingelegde stenen of diamanten. Soms zijn de kleuren in aparte secties te zien, en in andere ontwerpen zijn ze verweven of gemengd voor een gemarmerd effect.
  3. Stijl: Tricolor gouden armbanden zijn zeer veelzijdig en kunnen worden ontworpen voor zowel casual als formele gelegenheden. Ze kunnen een subtiele, elegante aanvulling zijn op een outfit of een opvallend statement stuk.
  4. Populariteit: Deze armbanden zijn populair vanwege hun vermogen om te passen bij een scala aan andere sieraden en accessoires, aangezien ze meerdere kleuren metaal bevatten.
  5. Onderhoud: Net als andere gouden sieraden moeten tricolor gouden armbanden goed verzorgd worden. Ze moeten regelmatig worden gereinigd en gepolijst om hun glans te behouden.
  6. Duurzaamheid: Aangezien de armbanden van echt goud zijn gemaakt, zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee als ze goed worden onderhouden.

Tricolor gouden armbanden zijn een mooie en stijlvolle keuze voor diegenen die van gouden sieraden houden en iets unieks aan hun collectie willen toevoegen. Ze zijn ook populair als geschenk omdat ze geschikt zijn voor een breed scala aan persoonlijke stijlen en voorkeuren.

TRI- COLOR ARMBANDEN

Vindt u de combinatie van van drie verschillende kleuren te veel voor uw smaak? Wij hebben ook bicolor gouden armbanden in onze collectie armbanden. Dit zijn armbanden in twee kleuren goud, namelijk geelgoud en witgoud.

De ideale lengte voor u

De ideale lengte van een gouden tricolor armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

 

TRICOLOR SIERADEN

Wij hebben prachtige tricolor armbanden in onze unieke collectie. Gaat u voor een armband met diamant, een prachtige parel of voor een eenvoudige armband? ANRO Juweliers helpt u graag bij het vinden van een bijzonder sieraad. Gek op bicolor sieraden? Bekijk dan ook onze: