• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden / tricolor goud
Toon filters

Tricolor armband

Een tricolor armband bestaat uit drie verschillende kleuren goud. Deze kleuren goud zijn geelgoud, witgoud en rosé goud. Omdat het sieraad uit drie verschillende kleuren goud bestaat, is het makkelijk te combineren met andere gouden sieraden.


 


Bezig met laden...

TRICOLOR ARMBANDEN

Vindt u de combinatie van van drie verschillende kleuren te veel voor uw smaak? Wij hebben ook bicolor gouden armbanden in onze collectie armbanden. Dit zijn armbanden in twee kleuren goud, namelijk geelgoud en witgoud.

De ideale lengte voor u

De ideale lengte van een gouden tricolor armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

24 Karaat goud

Zuiver goud is 24 karaat goud. Juwelen en sieraden worden zelden van 24 karaat goud gemaakt, omdat zuiver goud erg kostbaar is en daarnaast zuiver goud te zacht is om sieraden van te smeden. Daarom is er sprake van een legering bij het maken van sieraden. Legering is een mengsel van metalen dat door smelten wordt verkregen. Hierdoor wordt het goud steviger en is het geschikt om sieraden van te maken, zoals gouden armbanden. Puur goud is geelgoud van kleur. Witgoud en rosé goud kan niet in de natuur gevonden worden, bij het proces van legering is het mogelijk om witgoud en rosé goud te creëren. 

TRICOLOR SIERADEN

Wij hebben prachtige tricolor armbanden in onze unieke collectie. Gaat u voor een armband met diamant, een prachtige parel of voor een eenvoudige armband? ANRO Juweliers helpt u graag bij het vinden van een bijzonder sieraad. Gek op bicolor sieraden? Bekijk dan ook onze: