• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / kettingen / tricolor goud
Toon filters

Tricolor ketting

Een tricolor ketting bestaat uit drie verschillende kleuren goud. Elk deel heeft een andere kleur. Het ene deel is bijvoorbeeld witgoud, het andere deel roségoud en het derde deel geelgoud. Hierdoor zijn tricolor sieraden gemakkelijk te combineren en passen ze bij elke outfit en gelegenheid. Vind 3 verschillende kleuren net wat teveel? Bekijk dan ook eens onze collectie bicolor kettingen in onze fantastische collectie gouden kettingen 

De ideale lengte van de Tricolor ketting

De ideale lengte van een ketting bestaat niet, dit is voor iedereen anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

24 karaat goud

Zuiver goud is 24 karaat goud. Juwelen en sieraden worden zelden van 24 karaat goud gemaakt, omdat zuiver goud erg kostbaar is en daarnaast zuiver goud te zacht is om sieraden van te smeden. Daarom is er sprake van een legering bij het maken van sieraden. Legering is een mengsel van metalen dat door smelten wordt verkregen. Hierdoor wordt het goud steviger en is het geschikt om sieraden van te maken, zoals gouden kettingen en colliers.

TRICOLOR SIERADEN

Wij hebben prachtige tricolor kettingen in de collectie. Gaat u voor een ketting met diamant, een prachtige parel of voor een eenvoudige halsketting? ANRO Juweliers helpt u graag bij het vinden van een bijzonder sieraad. Gek op bicolor sieraden? Bekijk dan ook onze: