• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / kettingen / bicolor
Toon filters

Bicolor gouden ketting

Bekijk onze collectie waarin uiteraard de bicolor gouden ketting niet ontbreekt.

Weet u niet zeker welke lengte het beste bij u past? Klik hier


  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

KETTINGEN

Bij bicolor gouden kettingen bestaat het sieraad uit twee verschillende delen. Elk deel heeft een andere kleur. Het ene deel is bijvoorbeeld witgoud en het andere deel geelgoud. Dit kunnen natuurlijk ook andere combinaties zijn. Hierdoor zijn bicolor sieraden gemakkelijk te combineren en passen ze bij elke outfit en gelegenheid.

Zuiver goud is 24 karaat goud. Juwelen en sieraden worden zelden van 24 karaat goud gemaakt, omdat zuiver goud erg kostbaar is en daarnaast zuiver goud te zacht is om sieraden van te smeden. Daarom is er sprake van een legering bij het maken van sieraden. Legering is een mengsel van metalen dat door smelten wordt verkregen. Hierdoor wordt het goud steviger en is het geschikt om sieraden van te maken, zoals gouden kettingen en colliers.

BICOLOR SIERADEN

Een bicolor ketting geeft een bijzonder exclusief gevoel. Wij hebben prachtige bicolor kettingen in ons assortiment opgenomen. Gaat u voor een ketting met diamant, een prachtige parel of voor een eenvoudige halsketting? ANRO Juweliers helpt u graag bij het vinden van een bijzonder sieraad. Gek op bicolor sieraden? Bekijk dan ook onze:
 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.