• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden kettingen / bicolor ketting
Toon filters
0
Onbeperkt

Bicolor ketting

Bij een bicolor ketting bestaat het sieraad uit twee verschillende kleuren goud. Elk deel heeft een andere kleur. Het ene deel is bijvoorbeeld witgoud en het andere deel geelgoud. Dit kunnen natuurlijk ook andere combinaties zijn. Hierdoor zijn bicolor sieraden gemakkelijk te combineren en passen ze bij elke outfit en gelegenheid, bekijk onze ruimte collectie kettingen in alle rust online  1 / 8  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

De ideale lengte van de bicolor ketting

De ideale lengte van een ketting bestaat niet, dit is voor iedereen anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

Zuiver goud

Zuiver goud is 24 karaat goud. Juwelen en sieraden worden zelden van 24 karaat goud gemaakt, omdat zuiver goud erg kostbaar is en daarnaast zuiver goud te zacht is om sieraden van te smeden. Daarom is er sprake van een legering bij het maken van sieraden. Legering is een mengsel van metalen dat door smelten wordt verkregen. Hierdoor wordt het goud steviger en is het geschikt om sieraden van te maken, zoals gouden kettingen en colliers.

BICOLOR SIERADEN

Een bicolor ketting geeft een bijzonder exclusief gevoel. Wij hebben prachtige bicolor kettingen in ons assortiment opgenomen. Gaat u voor een ketting met diamant, een prachtige parel of voor een eenvoudige halsketting? ANRO Juweliers helpt u graag bij het vinden van een bijzonder sieraad. Gek op bicolor sieraden? Bekijk dan ook onze: