• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden / vossenstaart armband
Toon filters

Vossenstaart armband - collectie

Op zoek naar een gouden Vossenstaart armband? Wij hebben waarschijnlijk het sieraad waar u naar zoekt. Een klassiek of een stoer exemplaar waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!


 

De ideale lengte voor u

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Gouden VOSSENSTAART ARMBAND

De naam zegt het al, de Vossenstaartschakel lijkt op een echte vossenstaart. Een aaneensluiting van v-vormige schakels dicht op elkaar zorgen ervoor dat de armband soepel valt. Deze armband hebben wij geelgoud, witgoud en bicolor in onze collectie. Daarnaast ook in verschillende lengtes en diktes. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe armband. Een keuze maken kan soms lastig zijn. Heeft u al gebruik gemaakt van onze vergelijkingspagina? U kunt gemakkelijk de armbanden met elkaar vergelijken. Voor verdere vragen kunt a altijd contact met ons opnemen via +31 (0)6 22 372 290 of stuur gerust een e-mail naar info@anrojuweliers.nl.

Wist u dat onze sieraden PreLoved zijn? Een PreLoved refurbished sieraad kopen doe je bij ANROjuweliers.nl. Al onze refurbished sieraden zijn van de beste kwaliteit, volledig gereviseerd en schoongemaakt door onze goudsmid. Allesieraden die wij verkopen zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk. Samen dragen wij een steentje bij aan de circulaire economie!

VALKOOG SCHAKELARMBAND

Zoals u misschien al denkt is de naam van de Valkoog schakel of ook wel valkenoog schakel genoemd, is ook geïnspireerd door het valkenoog. De valkenoogschakel bestaat uit ovalen schakels die op zo’n manier in elkaar vallen dat er in het midden een valkenoog lijkt te ontstaan. Deze schakels worden ook afgewisseld met een dichte schakel ertussen. Wij hebben een prachtige collectie van valkoog schakelarmbanden. Deze armbanden hebben wij in geelgoud en bicolor.

GRATIS VERZENDING

Bij ons wordt uw bestelling gratis verzonden. Wij versturen alle bestellingen aangetekend en dus ook verzekerd via PostNL, zodat u met een veilig gevoel de bestelling van de armband op onze website kunt plaatsen. Bestellingen op werkdagen voor 17:00, worden al de volgende werkdag geleverd. Bevalt de armband niet? Dan mag u binnen 14 dagen het sieraad retourneren of een nieuw uitkiezen.

Naast de reguliere betaalmethoden, bieden wij een extra service aan. Bij ons kunt uw armband ook in termijnen betalen. U kunt het ook kopen op afbetaling noemen. Aangezien wij van elke armband slechts één beschikbaar hebben, is dit de perfecte oplossing als u niet meteen het volledig bedrag kunt betalen. Hier komen geen extra kosten bij! U spaart als het ware voor uw goeden sieraad. Vink deze betaalmethode aan tijdens het bestellen en schrijf bij de opmerkingen in hoeveel termijnen u de armband het liefst zou willen betalen, wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Na de laatste betaling sturen wij u het sieraad gratis aangetekend naar u toe. Natuurlijk kunt u het sieraad ook ophalen bij ons in de winkel in Enschede, maak een afspraak via info@anrojuweliers.nl of bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290.
LAAT UW GOUDEN SIERADEN KOSTELOOS TAXEREN
Uw gouden sieraden zijn geld waard! Heeft u thuis gouden sieraden waar u helemaal niks mee doet? U kunt uw gouden kostbaarheden kosteloos door ons laten taxeren. U kunt online een richtprijs aanvragen of een afspraak maken om langs te komen in onze winkel in Enschede, zodat wij u kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos kunnen taxeren. Lukt het niet helemaal om het online in te voeren dan kunt u altijd de sieraden aangetekend (met uw gegevens) naar ons toe sturen, als wij het binnen hebben zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies