• Betalen in termijnen mogelijk
 • Kostenloze toezending
 • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden armbanden / vossenstaart armband
Toon filters

Vossenstaart armband - collectie

Op zoek naar een gouden Vossenstaart armband? Wij hebben waarschijnlijk het sieraad waar u naar zoekt. Een klassiek of een stoer exemplaar waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!


VOSSENSTAART ARMBANDEN

De naam zegt het al, de Vossenstaartschakel lijkt op een echte vossenstaart. Een aaneensluiting van v-vormige schakels dicht op elkaar zorgen ervoor dat de armband soepel valt. Deze armband hebben wij in geelgoud, witgoud en bicolor in onze collectie. Daarnaast ook in verschillende lengtes en diktes. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe armband. Een keuze maken kan soms lastig zijn. Heeft u al gebruik gemaakt van onze vergelijkingspagina? U kunt gemakkelijk de armbanden met elkaar vergelijken. Voor verdere vragen kunt a altijd contact met ons opnemen via +31 (0)6 22 372 290 of stuur gerust een e-mail naar info@anrojuweliers.nl.

Wist u dat onze sieraden PreLoved zijn? Een PreLoved refurbished sieraad kopen doe je bij ANROjuweliers.nl. Al onze refurbished sieraden zijn van de beste kwaliteit, volledig gereviseerd en schoongemaakt door onze goudsmid. Allesieraden die wij verkopen zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk. Samen dragen wij een steentje bij aan de circulaire economie!

Hoe wordt deze armband gemaakt

Een gouden vossenstaart armband is een type armband met een gevlochten ontwerp dat lijkt op de staart van een vos, vandaar de naam. Het wordt ook wel een vossenstaartschakel genoemd vanwege zijn gelijkenis met de textuur van een vossenstaart. Het vlechten van een gouden vossenstaart armband is een ambachtelijke techniek die vaardigheid en precisie vereist. Hieronder volgt een eenvoudige uitleg van hoe een gouden vossenstaart armband kan worden gevlochten:

Stap 1: Materialen voorbereiden

 • Verzamel de benodigde materialen: een gouden ketting (in de gewenste goudkleur en -karaat), een sieraadsluiting en eventueel een veiligheidsketting.

Stap 2: Knip de ketting

 • Meet de gewenste lengte van de armband op en knip de gouden ketting op de juiste maat af met een tang of juwelenknipper.

Stap 3: Vlechten

 • Neem het uiteinde van de gouden ketting en verdeel deze in drie gelijke delen. Deze drie delen dienen als de basis voor het vlechten.
 • Begin met het vlechten door het rechteruiteinde over het middelste uiteinde te kruisen en dan onder het linkeruiteinde te halen.
 • Herhaal deze stap door het linkeruiteinde over het middelste uiteinde te kruisen en dan onder het rechteruiteinde te halen.
 • Ga door met het herhalen van deze kruisingen totdat je de gewenste lengte van de vossenstaartvlecht hebt bereikt.

Stap 4: Sluiting bevestigen

 • Nadat het vlechten is voltooid, bevestig je de sieraadsluiting aan de uiteinden van de vossenstaart armband om het stevig dicht te maken.
 • Als je extra veiligheid wilt, kun je ook een veiligheidsketting bevestigen aan een van de sluitingen om te voorkomen dat de armband per ongeluk wordt geopend.

Stap 5: Afwerking

 • Zorg ervoor dat alle verbindingen goed gesloten zijn en dat de armband stevig in elkaar zit.
 • Controleer op eventuele scherpe randen of uitsteeksels die het comfort van de armband kunnen beïnvloeden.
 • Reinig de armband voorzichtig met een zachte doek om eventueel vuil of olie te verwijderen.

Het vlechten van een gouden vossenstaart armband is een delicate en nauwgezette taak die het best wordt uitgevoerd door ervaren juweliers of ambachtslieden. Als je op zoek bent naar een gouden vossenstaart armband, kun je deze kopen bij gerenommeerde juweliers of online winkels die gespecialiseerd zijn in sieraden.

GRATIS VERZENDING VAN DE ARMBAND

Bij ons wordt uw bestelling gratis verzonden. Wij versturen alle bestellingen aangetekend en dus ook verzekerd via PostNL, zodat u met een veilig gevoel de bestelling van de armband op onze website kunt plaatsen. Bestellingen op werkdagen voor 17:00, worden al de volgende werkdag geleverd. Bevalt de armband niet? Dan mag u binnen 14 dagen het sieraad retourneren of een nieuw uitkiezen.

Naast de reguliere betaalmethoden, bieden wij een extra service aan. Bij ons kunt uw armband ook in termijnen betalen. U kunt het ook kopen op afbetaling noemen. Aangezien wij van elke armband slechts één beschikbaar hebben, is dit de perfecte oplossing als u niet meteen het volledig bedrag kunt betalen. Hier komen geen extra kosten bij! U spaart als het ware voor uw goeden sieraad. Vink deze betaalmethode aan tijdens het bestellen en schrijf bij de opmerkingen in hoeveel termijnen u de armband het liefst zou willen betalen, wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Na de laatste betaling sturen wij u het sieraad gratis aangetekend naar u toe. Natuurlijk kunt u het sieraad ook ophalen bij ons in de winkel in Enschede, maak een afspraak via info@anrojuweliers.nl of bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290.

LAAT UW GOUDEN SIERADEN KOSTELOOS TAXEREN

Uw gouden sieraden zijn geld waard! Heeft u thuis gouden sieraden waar u helemaal niks mee doet? U kunt uw gouden kostbaarheden kosteloos door ons laten taxeren. U kunt online een richtprijs aanvragen of een afspraak maken om langs te komen in onze winkel in Enschede, zodat wij u kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos kunnen taxeren. Lukt het niet helemaal om het online in te voeren dan kunt u altijd de sieraden aangetekend (met uw gegevens) naar ons toe sturen, als wij het binnen hebben zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.