• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
454 reviews
Home / gouden armbanden / zilveren armband
Toon filters

Zilveren armband, onze collectie

Op zoek naar een zilveren armband? Met een mooi exemplaar geeft u nog meer stijl aan uw outfit. Zo kunt u met nog meer glamour de straat op. Of het nou is voor dagelijks gebruik of bijzondere gelegenheden: bij ANRO Juweliers hebben wij een uitgebreid assortiment met gouden maar ook zilveren armbanden.


PRELOVED ZILVEREN ARMBANDEN

De armbanden die wij verkopen zijn PreLoved sieraden. Dit betekent dat iemand anders deze armbanden al heeft gedragen. Wij geven zo een tweede leven aan een schitterend mooie armband. Voordat wij deze te koop zetten, reinigen wij de sieraden zorgvuldig en voeren we herstelwerk uit als dat nodig is. Onze goud- en zilversmid verwijdert krasjes, vervangt sluitingen of controleert zettingen van diamantjes als dat nodig is. Uw voordeel van onze armbanden is dat zij een stuk aantrekkelijker zijn als het gaat om de prijs. Daarnaast kiest u voor een duurzame oplossing. Dit gaat allemaal niet ten koste van de kwaliteit!

SCHAKELARMBAND ZILVER - ONLINE BESTELLEN

Is de set naar uw smaak? Bestel dee armband eenvoudig en snel op onze website. In de meeste gevallen ontvangt u het exemplaar de volgende werkdag in huis. Alle pakketjes worden aangetekend verzonden, zodat uw bestelling veilig bij u aankomt. Aan de hand van de track & trace code kunt u uw pakketje tot aan uw voordeur volgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw oorbellen te bekijken en af te halen in onze winkel. Hiervoor dient u wel vooraf een afspraak te maken.

WIJ BIEDEN VERSCHILLENDE BETAALMOGELIJKHEDEN

Naast de reguliere betaalmogelijkheden is het bij ons ook mogelijk om te betalen met oud goud. Voor het taxeren van uw kostbaarheden kunt u bij ons langskomen in de winkel. Verder bieden wij ook de service aan om te betalen in termijnen. Dit kunt u aanvinken bij de betaalmogelijkheden, wij zullen vervolgens contact met u opzoeken over de termijnen.

ZILVEREN ARMBAND DAMES - ZILVEREN ARMBAND HEREN