• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / rozet ring
Toon filters

Gouden Rozet ring kopen?

Bekijk hier onze ruime collectie gouden rozet ringen in diverse uitvoeringen.

Mocht het sieraad niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren! 


 


Bezig met laden...

Onze collectie gouden Rozet ringen

Een rozet is één van de klassieke vormen van gouden sieraden, waaronder ook gouden ringen. Rozetten zijn stijlvol én modern. Een gouden rozet ring is meestal een gouden ring met een ronde middensteen omringd met ronde edelstenen. Een gouden rozet ring heeft als het ware de structuur van de bloembladeren van een roos. Maar gouden rozet ringen heb je in verschillende vormen en designs. Bekijk onze collectie gouden rozet ringen hier! Specifiek opzoek naar een gouden ring in de vorm van een rozet? Klik hier voor 14 karaat en klik hier en klik hier voor 18 karaat. Met onze vergelijkingspagina is het mogelijk om gouden ringen te vergelijken, waardoor u de juiste keuze kunt maken.

De beste service

Bestel uw gouden ring of gouden ringen gerust online. Bij ANRO Juweliers is bestellen gemakkelijk en kosteloos. Bestelt u voor 17:00, dan wordt uw gouden ring aangetekend naar u opgestuurd zodat u (in de meeste gevallen) de volgende dag al kunt genieten van uw gouden ring.

De gouden ringen bezichtigen? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Enschede. U dient wel vooraf een afspraak te maken, aangezien wij geen sieraden in de winkel hebben liggen.

In termijnen betalen? Dat is ook mogelijk bij ANRO Juweliers. Dit kunt u kiezen bij de betaalmethodes, wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Op deze manier spaart u voor uw gouden ring en tegelijkertijd loopt u uw favoriete gouden ring niet mis! Vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch +31 (0)6 22 372 290 of via de mail (info@anrojuweliers.nl).

Gouden entourage ring

Een gouden entourage ring heeft hetzelfde idee als een gouden rozet ring. Een gouden entourage ring is meestal een gouden ring met een middensteen omringd met kleinere edelstenen. Deze prachtige gouden ringen hebben wij in zowel 14 karaat en 18 karaat. Bekijk hier onze gehele collectie gouden entourage ringen.

Diverse gouden ringen

Naast onze mooie gouden rozet ringen en gouden entourage ringen hebben wij diverse types gouden ringen voor dames en heren in onze collectie. Bent u opzoek naar 14 karaat gouden ring, 18 karaat gouden ring, bicolor of tricolor? Met of zonder prachtige edelstenen zoals diamant, robijn of aquamarijn? Wij hebben het in onze collectie!


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.