• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / Gouden verkopen - graag kopen wij uw gouden sieraden in

Gouden verkopen - graag kopen wij uw gouden sieraden in

Een zorgenloze & veilige verkoop van goud

Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt of die beschadigd zijn? Dan kunt u deze wellicht uw goud verkopen bij ANRO Juweliers. Wij kopen uw gouden sieraden tegen een eerlijke prijs, ongeacht de staat of het merk.

Profiteer nu van onze hoge goudprijs!

De goudprijs is momenteel erg hoog. Dit is dus hét moment om uw gouden sieraden te verkopen en extra geld te verdienen.

Waarom uw goud verkopen bij ANRO Juweliers?

  • Gratis & snelle waardebepaling: Ontvang online een indicatie van de waarde van uw gouden sieraden. U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.
  • 100% de beste prijsgarantie: Wij garanderen u de beste prijs voor uw goud.
  • Veilige & discrete verkoop: U kunt uw gouden sieraden per post of in onze winkel verkopen. Wij zorgen voor een veilige en discrete afhandeling.
  • Geen gedoe: Wij nemen het gehele proces van u uit handen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.
  • Betrouwbare partner: ANRO Juweliers is al meer dan 7 jaar een betrouwbare partner in de goudhandel.

Hoe werkt het goud verkopen

Stap 1: Bepaal de waarde: Bereken online de waarde van uw gouden sieraden of kom langs in onze winkel voor een gratis waardebepaling.

Stap 2: Stuur uw sieraden op of kom langs: U kunt uw gouden sieraden per post opsturen of langskomen in onze winkel.

Stap 3: Ontvang uw uitbetaling: Zodra wij uw gouden sieraden hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur uw uitbetaling op uw bankrekening.

Bereken zelf de waarde van uw gouden sieraden

Wij nodigen u uit om de geschatte inkoopwaarde van uw gouden sieraden te berekenen op www.wijkopengoudensieraden.nl. Hoewel het berekenen van deze waarde enige inspanning van uw kant vereist, verschaft het u een accurate inschatting van het bedrag dat wij bereid zijn te bieden voor uw sieraden. Als alternatief, staan wij te allen tijde open om een afspraak met u in te plannen om gezamenlijk uw collectie te bekijken en te evalueren.

Wij onderzoeken elk stuk om de geschiktheid voor hergebruik te bepalen. Na een grondige inspectie door ons team en een nauwgezette behandeling door onze ervaren goudsmeden, krijgt het sieraad een tweede leven als een vintage 'PreLoved' stuk. Let op dat wij een hogere prijs bieden voor sieraden die voor hergebruik geschikt zijn, in vergelijking met goud dat uitsluitend als 'sloopgoud' wordt beschouwd.

Onze praktijken ondersteunen de circulaire economie, waarbij we streven naar een gesloten kringloop van onze grondstof goud. We streven naar maximale hergebruik van sieraden en indien dit niet mogelijk is, wordt het goud gerecycled en omgevormd tot een nieuw sieraad. Dit proces draagt bij aan een duurzamere toekomst en een meer verantwoord gebruik van onze kostbare bronnen.