• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / kettingen / Hartjes ketting
Toon filters

Gouden Hartjes ketting

Bent u op zoek naar een gouden hartjes ketting? Binnen onze collectie kunt u onbeperkt combineren. U maakt zelf een keuze uit de kettingen & de hangers en creëert uw eigen combi.

Een gouden ketting met hartje is natuurlijk de ideale cadeau om aan een geliefde te geven. Wilt u uw cadeau extra speciaal maken? Bij ANRO Juweliers is het ook mogelijk om de hanger te laten graveren. Wilt u gebruik maken van deze service? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl, wij zullen kijken naar de mogelijkheden.

De ideale lengte van uw ketting

De ideale lengte van een ketting bestaat niet, dit is voor iedereen anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

Collectie gouden kettingen

Bekijk hier onze gehele > collectie gouden kettingen 

Hartjes hanger

Een kettinghanger met hartje is de perfecte manier om uw liefde te uiten en daarom een geweldig cadeau om aan een geliefde te geven. Het hartje is immers het symbool voor de liefde. Maar waarom? Vroeger dacht men dat de emoties van uit het hart kwam, omdat onze hartslag wordt beïnvloed door hoe we ons voelen. Die symbolische betekenis is altijd blijven bestaan en dat zal hoogstwaarschijnlijk altijd bestaan.

DAMES EN HEREN KETTINGEN

De kettinghanger wordt zonder ketting geleverd. Op zoek naar een ketting voor uw kettinghanger? Wij hebben een divers aanbond aan kettingen en colliers. Neem een kijkje bij onze gourmet kettingen en onze venetiaanse kettingen. Deze kettingen zullen prachtig staan bij een kettinghanger. Liever een andere schakel? Wij hebben verschillende soorten kettingen in onze collectie. Bekijk de gehele collectie schakelkettingen op onze website.

GRATIS VERZENDING

Bent u er uit welke u wilt bestellen? Wij bieden gratis verzending aan. Als u voor 17.00 uur bestelt, bezorgen wij het sieraad de volgende dag bij u thuis. Alle bestellingen worden aangetekend en verzekerd verzonden, zodat u veilig uw sieraad in ontvangst kunt nemen. Heeft u nog een verzoek voor een aanpassing aan het sieraad, dan kunnen wij deze niet de volgende dag leveren, maar zullen we ons best doen om het verzoek zo snel mogelijk door te voeren. We houden u op de hoogte van het proces! Toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kunt de bestelde ketting binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren of ruilen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen met onze klantenservice via: info@anrojuweliers.nl of +31 (0)6 22 372 290. Wij helpen u graag!


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies