• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / kettingen / Hartjes ketting
Toon filters

Gouden Hartjes ketting

Bent u op zoek naar een gouden hartjes ketting? Binnen onze collectie kunt u onbeperkt combineren. U maakt zelf een keuze uit de kettingen & de hangers en creëert uw eigen combi.


 

Ketting met hartjes

Een gouden hartjes ketting is een sieraad dat bestaat uit een ketting en hartvormige elementen die aan de ketting zijn bevestigd. De ketting zelf is vaak gemaakt van goud, maar kan ook van andere materialen zoals zilver of rosé goud gemaakt zijn. De hartjes zijn vaak gemaakt van goud en kunnen versierd zijn met edelstenen zoals diamanten, robijnen of saffieren. De ketting kan in verschillende vormen voorkomen, zoals een gewone ketting, een collier of een armband. Ook kan de ketting variëren in lengte, waardoor het sieraad gedragen kan worden als een halsketting of een armband. Deze ketting is bedoeld om te dragen als een sieraad en is vaak een populaire keuze als cadeau voor geliefden of als een persoonlijke aankoop.

Hartjes hanger

Een kettinghanger met hartje is de perfecte manier om uw liefde te uiten en daarom een geweldig cadeau om aan een geliefde te geven. Het hartje is immers het symbool voor de liefde. Maar waarom? Vroeger dacht men dat de emoties van uit het hart kwam, omdat onze hartslag wordt beïnvloed door hoe we ons voelen. Die symbolische betekenis is altijd blijven bestaan en dat zal hoogstwaarschijnlijk altijd bestaan.

DAMES EN HEREN KETTINGEN

De kettinghanger wordt zonder ketting geleverd. Op zoek naar een ketting voor uw kettinghanger? Wij hebben een divers aanbond aan kettingen en colliers. Neem een kijkje bij onze gourmet kettingen en onze venetiaanse kettingen. Deze kettingen zullen prachtig staan bij een kettinghanger. Liever een andere schakel? Wij hebben verschillende soorten kettingen in onze collectie. Bekijk de gehele collectie schakelkettingen op onze website.

GRATIS VERZENDING

Bent u er uit welke u wilt bestellen? Wij bieden gratis verzending aan. Als u voor 17.00 uur bestelt, bezorgen wij het sieraad de volgende dag bij u thuis. Alle bestellingen worden aangetekend en verzekerd verzonden, zodat u veilig uw sieraad in ontvangst kunt nemen. Heeft u nog een verzoek voor een aanpassing aan het sieraad, dan kunnen wij deze niet de volgende dag leveren, maar zullen we ons best doen om het verzoek zo snel mogelijk door te voeren. We houden u op de hoogte van het proces! Toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kunt de bestelde ketting binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren of ruilen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen met onze klantenservice via: info@anrojuweliers.nl of +31 (0)6 22 372 290. Wij helpen u graag!