• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / goudsmid / ketting graveren

Gouden ketting graveren

De ketting zelf graveren is eigenlijk alleen mogelijk als het om een flinke ketting gaat. In de plaats daarvan bieden we de mogelijkheid een plaatje te graveren die we vervolgens in lijn van het ontwerp opnemen.

Graveren ketting

Er zijn verschillende manieren om een gouden ketting te personaliseren met een gravure. Een van de meest voorkomende methoden is het gebruik van een computergestuurde graveermachine. Hiermee kun je een ontwerp of tekst uploaden en de machine zal deze dan graveren op de ketting. Een andere methode is het gebruik van een handgereedschap zoals een graveringstempel of een scherpe pen. Hiermee kun je de tekst of afbeelding handmatig graveren op de ketting. Het is ook mogelijk om een ketting te laten personaliseren door een juwelier, die vaak gebruik maakt van professionele gereedschappen en technieken. Let wel op, dat sommige technieken zoals een computergestuurde graveermachine alleen werken op platte gedeeltes van de ketting. En gravures op kettingen van een grotere grootte of met complexe vormen, kan alleen met behulp van een handgereedschap worden gedaan.

Er zijn ook nog andere manieren om een ketting te personaliseren zoals bijvoorbeeld een hanger met een naam of een initialen of het gebruik van een charm of bedel met een betekenisvolle afbeelding.

Ketting personaliseren