• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden kettingen / omega ketting
Toon filters

Omega ketting goud

De omega ketting is een vierkante schakel ketting. Een van de belangrijkste kenmerken is dat de ketting altijd zijn vorm behoudt ook wanneer de ketting met een gouden hanger wordt gedragen, dit komt door de spanning die erop staat.


Een gouden omega ketting is een type schakelketting die een platte en brede structuur heeft. Deze gouden ketting heeft de vorm van de Griekse letter "omega" en is ontworpen om vlak tegen de huid te liggen. Dit type ketting wordt vaak als luxueus en elegant beschouwd vanwege zijn unieke stijl en hoogwaardige materiaal. Omega kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, breedtes en lengtes, en kunnen worden gedragen als een op zichzelf staand sieraad of met een hanger eraan bevestigd.

Een klassiek en tijdloos sieraad

De ideale lengte van deze Omega ketting bestaat niet, dit is voor dames als heren anders. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw ketting.

PRELOVED OMEGA KETTINGEN

Al onze sieraden zijn PreLoved. Dat betekent dat de sieraden al gedragen zijn door een vorige eigenaar/eigenaresse. Wij geven de sieraden een tweede leven! Onze goudsmid hersteld de gouden sieraden waar nodig. De krasjes worden verwijderd, sluitingen gemaakt en grondig gereinigd. Zo zal niemand opmerken dat de sieraden PreLoved zijn. Dit scheelt enorm in uw portemonnee en zo dragen we allen bij aan een duurzamere samenleving. Alle sieraden worden in een sieradendoosje geleverd. Waardoor het een cadeautje is om uit te pakken.

De ketting VAN TE VOREN ZIEN

Vind u het fijner om de omega ketting eerst in het echt te zien en/of te dragen? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging onder het genot van een kopje koffie! Dit is ook buiten onze standaard openingstijden mogelijk. Let op! Wij hebben geen sieraden in de winkel.

BESTELLEN & BETALEN

Het bestellen van uw sieraden is zeer gemakkelijk. U plaatst de sieraden die u wilt in het winkelmandje en bevestigd de bestelling door te betalen. U heeft verschillende betaalmogelijkheden. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Wanneer het volledige bedrag is voldaan sturen wij u de sieraden toe. Al onze sieraden worden gratis aangetekend verzonden via PostNL. Door middel van de Track & Trace code kunt u het pakketje volgen tot aan uw voordeur. Heeft u voor 17:00 uur besteld dan wordt het pakketje de volgende werkdag geleverd, mits u aanpassingen aan het sieraad heeft aangevraagd.

BETALEN MET OUD GOUD?

Heeft u sieraden die u niet meer draagt? Dan is het ook mogelijk om daarmee te betalen. Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. Vraag online een richtprijs of breng een bezoek aan de winkel zodat wij voor u de waarde van uw gouden kostbaarheden kunnen berekenen.

Vragen?

Bij Anro Juweliers bieden we een uniek concept aan, dat prima past in de circulaire maatschappij. Alle sieraden krijgen bij ons een nieuw leven. Heeft u nog vragen over de sieraden, over onze werkwijze of wilt u de sieraden eerst zien, voor u deze koopt? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben geen sieraden in de winkel, maar u kunt altijd een bezichtiging op afspraak plannen bij ons. We staan u graag te woord. We zijn tijdens openingstijden bereikbaar via 053-260 00 30 en daarbuiten op 06-22 372 290 (tevens Whatsapp).
 

Zoekopdrachten gouden kettingen

Voor ons is het interessant om te weten hoe mensen op onze website terecht komen uit zogenaamde "organische zoekopdrachten". In eerste instantie lijkt dit soms tot onlogische samestelling van woorden.... maar het werkt wel. Enkele voorbeelden zijn:
 
gouden ketting
gouden kettingje, kettingen goud, ketting goud, goud kettinkje
 
gouden ketting heren
heren gouden ketting, gouden heren ketting, goud ketting heren
gouden ketting dames
goud ketting dames, kettingen goud dames gouden dames ketting
14 karaat gouden ketting
gouden ketting 14 karaat, 14 karaat goud ketting, gouden ketting 14k
18 karaat gouden ketting
gouden ketting 18k, gouden ketting 18 karaat, 18k goud ketting