• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / entourage ring
Toon filters

Entourage ring - collectie

Graag presenteren wij onze collectie met daaring de 14 karaat en 18 karaat gouden Entourage ring.


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

ENTOURAGE RINGEN

Uw geliefde verassen met een bijzonder cadeau? Een entourage ring is een prachtig symbool voor de liefde! Een entourage ring kunt u herkennen aan een grotere middensteen die omringt is met kleinere stenen. Entourage betekent dat iets of iemand omringt is door anderen of dingen, vandaar de naam van dit soort type ring.

ENTOURAGERING BIJ ANRO JUWELIERS

Wij hebben prachtige entourage ringen in onze collectie. Wij hebben entourage ringen in 14 karaat of 18 karaat goud. Daarnaast hebben wij deze ringen in geelgoud, witgoud en bicolor.

SOLITAIR RING

Heeft u ook al een kijkje genomen bij onze solitaire ringen? De solitair ring is ook een ring die als verlovingsring wordt gebruikt. Deze klassieke ring wordt sinds de 19e eeuw aan vrouwen gegeven voor de verloving. Door de klassieke vorm van een ring met enkel één diamant of andere edelsteen, laat deze ring zich perfect lenen als verlovingsring. Wij bieden diverse solitaire ringen aan. Zo heeft u de keuze uit een geelgouden, witgouden en bicolor ring. Naast diamant, zijn deze ringen ook gezet met andere prachtige edelstenen. Bekijk onze collectie en laat u verassen!

GEMAKKELIJK ONLINE TE BESTELLEN 

Één van onze ringen op het oog? Treuzel niet te lang, want hij hebben van elke ring slechts één beschikbaar. Bestel uw ring gemakkelijk en kosteloos op onze website. Wij bieden ook de service om uw ring in termijnen te betalen. Dit kunt u aanklikken bij de betaalmogelijkheden, wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Liever een aantal ringen bezichtigen? Dat kan natuurlijk ook in onze winkel in Enschede, mits u een afspraak maakt.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies