• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / entourage ring
Toon filters

Gouden entourage ring

Graag presenteren wij onze collectie 14 karaat en 18 karaat gouden entourage ringen.

Bent u op zoek naar een specifieke entourage ring welke u niet heeft kunnen vinden in ons huidige assortiment, neem dan contact op.
 


 


Bezig met laden...

GOUDEN ENTOURAGE RING

Uw geliefde verassen met een bijzonder cadeau? Een gouden entourage ring is een prachtig symbool voor de liefde! Een gouden entourage ring kunt u herkennen aan een grotere middensteen die omringt is met kleinere stenen. Entourage betekent dat iets of iemand omringt is door anderen of dingen, vandaar de naam van dit soort type gouden ring.

ENTOURAGE RING BIJ ANRO JUWELIERS

Wij hebben prachtige gouden entourage ringen in onze collectie. Wij hebben gouden entourage ringen in 14 karaat goud of 18 karaat goud. Daarnaast hebben wij deze gouden ringen in geelgoud, witgoud en bicolor.

GOUDEN SOLITAIR RING

Heeft u ook al een kijkje genomen bij onze gouden solitaire ringen? De gouden solitair ring is ook een gouden ring die als verlovingsring wordt gebruikt. Deze klassieke gouden ring wordt sinds de 19e eeuw aan vrouwen gegeven voor de verloving. Door de klassieke vorm van een gouden ring met enkel één diamant of andere edelsteen, laat deze gouden ring zich perfect lenen als verlovingsring. Wij bieden diverse gouden solitaire ringen aan. Zo heeft u de keuze uit een geelgouden, witgouden en bicolor gouden ring. Naast diamant, zijn deze gouden ringen ook gezet met andere prachtige edelstenen. Bekijk onze collectie en laat u verassen!

GEMAKKELIJK ONLINE TE BESTELLEN

Één van onze gouden ringen op het oog? Treuzel niet te lang, want hij hebben van elke gouden ring slechts één beschikbaar. Bestel uw gouden ring gemakkelijk en kosteloos op onze website. Wij bieden ook de service om uw gouden ring in termijnen te betalen. Dit kunt u aanklikken bij de betaalmogelijkheden, wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Liever een aantal gouden ringen bezichtigen? Dat kan natuurlijk ook in onze winkel in Enschede, mits u een afspraak maakt.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.