• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden hangers / glijder
Toon filters
0
Onbeperkt

Onze collectie gouden glijders

Om misverstanden te voorkomen, wij verkopen de gouden kettingen separaat. Deze is niet bij de prijs inbegrepen.


 

GLIJDER

Op zoek naar een glijder met of zonder edelsteen? Een glijder is leuk voor u zelf maar ook zeker leuk om cadeau te geven. Een glijder is een prachtig sieraad voor jaren.

Wij leveren de glijder zonder ketting. Op zoek naar ketting voor uw glijder of hanger? Op onze website hebben wij een divers aanbond aan kettingen. De gourmet schakelkettingen zijn ideaal voor een glijder of hanger. Onze Venetiaanse schakelkettingen zullen ook prachtig staan. Wij hebben een ruime keus aan verschillende soorten schakels op onze website. Neem een kijkje bij onze kettingen en laat u verassen!

DIVERSE KETTINGHANGERS

Wij hebben een ruime collectie kettinghangers op onze website. Onze collectie bevat hangers voor zowel dames als heren in geelgoud, witgoud en bicolor. Op zoek naar een vintage hanger? Bekijk dan onze vintage hangers en onze camee hangers. Voor onze unieke hangers moet u een kijkje nemen bij onze fantasie hangers. Daarnaast hebben wij hangers met een hartje, kruis, sterrenbeeld en edelsteen.

GRATIS VERZENDING

Bij ANRO Juweliers hoeft u geen extra kosten te maken bij het bestellen van een sieraad. Wij verzenden uw bestelling aangetekend en dus ook verzekerd. Dit betekent dat u veilig kunt winkelen op onze website. Liever een aantal glijders/hangers bezichtigen? Kom gerust langs in onze winkel in Enschede. Maak een afspraak via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.