• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / amethist
Toon filters

Gouden Amethist ring

Op zoek naar een manier om te reinigen en jezelf te beschermen tegen negatieve energie? Zoek niet verder dan de Amethist ring! Deze krachtige steen helpt je om je eigen schadelijke gedrag en gewoontes te zien, zodat je eraan kunt werken om ze te overwinnen. Een Amethist is een steen met een lila tot donkerpaarse, doorzichtige kleur steen met een glasachtige glans. De steen behoort tot de kwarts-familie. Een gouden ring met Amethist is een mooie combinatie.


 


Bezig met laden...

Amethist ringen

Wist u dat onze gouden ringen vintage zijn? Dit wil zeggen dat de ringen eerder zijn gedragen en een eigen geschiedenis hebben. Om uw vinger krijgt de ring een tweede leven. De amethist heeft een prachtige en verleidelijke paarse kleur en staat perfect bij een gouden ring. De Amethist is van unieke symbolische waarde en een goede keuze om te verwerken in een  gouden ring.

Ring met Amethist

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Wat is er dan mooier dan een ring met Amethist steen te dragen. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Sterrenbeeld van uw Amethist ring

Vissen en Waterman

Gouden Amethist sieraden

Naast gouden ringen hebben wij ook andere gouden sieraden gezet met deze prachtige edelsteen:

Op zoek naar een uniek en betekenisvol cadeau? Of misschien bent u gewoon op zoek naar een speciale manier om een ​​speciale gelegenheid te herdenken? Wat de reden ook is, onze amethist sieraden zijn een perfecte keuze!

Een mooie ring met amethist, een edelsteen met een rijke geschiedenis en betekenis. Volgens de Griekse legende is amethist ontstaan ​​toen de god Dionysus wijn op een witte steen morste. De resulterende paarse kleur zou de weergave zijn van zijn eigen bedwelming.

De naam "amethist" komt van het Griekse woord "amethustos", wat betekent "niet bedwelmd". Dit maakt amethist tot de perfecte edelsteen voor iedereen die nuchter wil blijven of herstellende is. Er wordt ook aangenomen dat het genezende eigenschappen heeft, waardoor het ideaal is voor degenen die moeilijke tijden doormaken.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies