• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen / amethist
Toon filters

Amethist ring

Een Amethist ring heeft een steen met een lila tot donkerpaarse, doorzichtige kleur steen met een glasachtige glans. De steen behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie. Een gouden ring met Amethist is een mooie combinatie. Bekijk onze collectie ringen


 


Bezig met laden...

Ring met Amethist

Wist u dat onze gouden ringen vintage zijn? Dit wil zeggen dat de ringen eerder zijn gedragen en een eigen geschiedenis hebben. Om uw vinger krijgt de ring een tweede leven. De amethist heeft een prachtige en verleidelijke paarse kleur en staat perfect bij een gouden ring. De Amethist is van unieke symbolische waarde en een goede keuze om te verwerken in een  gouden ring.

Edelsteen

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Wat is er dan mooier dan een ring met Amethist steen te dragen. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Sterrenbeeld

metist Vissen en Waterman

Gouden sieraden met Amethist

Naast gouden ringen hebben wij ook andere gouden sieraden gezet met deze prachtige edelsteen. 

 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.