• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / geel goud
Toon filters

Geelgouden ring - collectie

Op zoek naar oogverblindende geelgouden ring om cadeau te geven? Zoek niet verder! Gouden ringen zijn perfect voor iedereen op je lijst. Ze zijn geschikt voor elke gelegenheid, van verjaardagen en jubilea tot diploma-uitreikingen en bruiloften.


  1 / 18  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Geelgouden ringen

Als je iemand een speciaal teken van je genegenheid wilt geven, ga dan voor een glanzende gouden ring. Ze zullen het geweldig vinden!

Samenstelling geel gouden ring

Een 14 karaat gouden ring of 18 karaat gouden ring zijn gemaakt uit een legering van materialen. Gemaakt met een mix van goud, zilver en koper, zal deze ring zeker de aandacht trekken. De prachtige gele kleur is anders dan al het andere op de markt. Bovendien zal het ingewikkelde ontwerp zeker indruk maken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je collectie of een cadeau voor een speciaal iemand, deze ring zal je zeker bevallen. Bestel de jouwe vandaag en zie waar het allemaal om draait!

Kleuren goud

Zuiver goud is donker geel van kleur, maar door het toevoegen van andere metalen kan je de kleur veranderen. Wordt er bijvoorbeeld koper toegevougd aan het goud dan wordt het goud roder van kleur worden, door het toevoegen van zilver wordt het goud lichtgeel en door het toevoegen van palladium krijgt je goud een witte kleur (witgoud). Kleuren goud is dus niet alleen mooi om te zien, maar ook uniek in zijn soort! De diverse kleuren goud zijn dan ook nog weer te combineren in bijvoorbeeld bicolor ringen of tricolor ringen.

Ring geelgoud


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies