• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden ringen / slagring
Toon filters

Gouden Slagring - collectie

Een Slagring is gekenmerkt door de bijzondere vorm, ofwel slag in de ring. Vaak is er in het midden van de vorm in de ring een diamant of andere edelsteen geplaatst.


  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Een gouden slagring, vaak bekend om zijn eenvoudige doch elegante ontwerp, is een tijdloos gouden sieraad dat door de eeuwen heen populair is gebleven. Deze gouden ringen worden gekenmerkt door hun unieke vorm: ze bestaan uit een enkel stuk metaal dat in een platte, brede band is gesmeed. De term 'slagring' verwijst naar de manier waarop de ring traditioneel werd gevormd - door het metaal te 'slaan' of te smeden tot de gewenste vorm.

Gemaakt van goud, een metaal dat al lang wordt gewaardeerd om zijn duurzaamheid en glans, straalt de slagring een subtiele rijkdom uit. Goud is niet alleen gewild vanwege zijn esthetische kwaliteiten, maar ook vanwege de culturele en historische waarde die het door de eeuwen heen heeft verzameld.

Een opvallend kenmerk van de gouden slagring is zijn veelzijdigheid. Het ontwerp is zowel geschikt voor mannen als vrouwen en kan variëren van zeer eenvoudige, onversierde banden tot meer uitgewerkte ontwerpen met gravures, ingelegde stenen of andere decoratieve elementen. Deze ringen kunnen een persoonlijke betekenis hebben, zoals het vieren van een speciale gelegenheid of het symboliseren van een belangrijke relatie of prestatie.

In moderne tijden wordt de gouden slagring vaak gedragen als een stijlvol accessoire of als een teken van persoonlijke expressie. Sommigen kiezen ervoor om deze ringen dagelijks te dragen vanwege hun comfort en duurzaamheid, terwijl anderen ze reserveren voor speciale gelegenheden. Wat de gelegenheid ook mag zijn, een gouden slagring blijft een tijdloze keuze die elegantie en verfijning uitstraalt.

Slagringen

Een slag ring mag niet missen in uw sieradencollectie! Een slagring heeft een bijzondere vorm. Zoals de naam het zegt, heeft een slagring een slag in de ring. Onze collectie slag ringen bestaat uit geelgouden ringen, witgouden ringen en bicolor ringen. Wij hebben gouden slag ringen in zowel 14 karaat als 18 karaat met of zonder edelsteen. Een slag ring is een perfect cadeau voor iemand die houdt van een ring met een aparte vorm. Maar u kunt de slag ring natuurlijk ook voor uzelf aanschaffen! Het sieraad is universeel en zal niet misstaan aan ieders vinger.

Bestel uw Slag ring in onze webshop

Heeft u besloten om een ring aan te schaffen? Bij ANRO Juweliers is bestellen eenvoudig en kosteloos. Bestelt u uw slag ring voor 17:00? Dan ontvangt u in de meeste gevallen uw pakketje al de volgende dag. Wij versturen alle pakketjes aangetekend, zodat u veilig uw slag ring in ontvangst kunt nemen. Het is ook mogelijk om een aantal slag ringen te bezichtigen in onze winkel in Enschede. Dit kan alleen als u telefonisch of per mail een afspraak hebt gemaakt.

Van elke ring hebben wij slechts één beschikbaar. Heeft u de ring van u dromen gevonden, maar past het momenteel niet binnen uw budget? Geen zorgen… wij bieden een extra service aan om de gekozen ring in termijnen te betalen. Na de laatste betaling zorgen wij ervoor dat uw ring uw kant op komt!