• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
Menu
Home / ringen / slagring
Toon filters

slagring

Een slagring is gekenmerkt door de bijzondere vorm, ofwel slag in de ring. Vaak is er in het midden van de vorm in de ring een diamant of andere edelsteen geplaatst.
 


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Slagring

Onze collectie gouden slagringen bestaat uit geelgouden ringen, witgouden ringen en bicolor gouden ringen. Wij hebben gouden ringen in zowel 14 karaat als 18 karaat. Een slagring is een perfect cadeau voor iemand die houdt van een aparte vorm ring. Maar u kunt de slag ring natuurlijk ook voor uzelf aanschaffen! Het sieraad is universeel en zal niet misstaan aan ieders vinger. 

Bestel uw slagring op onze website

Bij ANRO Juweliers bieden wij de beste service! Bestellen is eenvoudig en kosteloos. Wij versturen alle pakketjes met PostNL. In de meeste gevallen ontvangt u uw pakketje de volgende dag, zodat u meteen uw gouden ring de dag erna kunt dragen. Liever een aantal gouden ringen bezichtigen in de winkel? Dat is natuurlijk ook mogelijk door een afspraak te maken. Wij bieden ook de service aan om de gouden ring in termijnen te betalen. Na de laatste betaling doen wij uw gouden ring op de post. Op deze manier loopt u uw favoriete gouden niet mis!

 

Gouden ringen

Is dit toch niet de gouden ring waar u naar zocht? Bekijk onze ruime collectie gouden ringen op onze website. Een gouden ring mag niet missen in uw collectie! ANRO Juweliers heeft een breed assortiment aan gouden ringen. Wij hebben gouden ringen in zowel 14 karaat als 18 karaat voor dames en heren. Naast geel gouden ringen, bieden wij ook witgouden ringen, bicolor gouden ringen en tricolor gouden ringen.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.