• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / ringen / markies ring
Toon filters

Gouden Markies ringRING

Op zoek naar een mooie gouden Markies ring? Grote kans dat wij de ring hebben waar u naar opzoek bent! Een klassieke of een stoere ring waarmee u een statement maakt. De collectie bestaat uit 14 en 18 karaat gouden ringen.


  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

GOUDEN MARKIES RINGEN

De markies diamant is ontwikkeld voor de Franse koning Louise de XIV. Hij ontwikkelde een diamant met een vorm van de lach van markiezin de Pompadour. De slijpvorm heeft 58 facetten, is smal, lang en loopt toe naar de uiteinden. Door deze slijpvorm lijken vingers en handen langer en smaller. De markies ring is een echte eye catcher! Houdt u toch meer van een statement ring? Bekijk dan onze collectie statement ringen.

BESTEL UW MARKIES RING ONLINE - gratis verzending

Graag helpen wij u met het maken van de juiste keuze van uw markies ring. De website biedt een vergelijkingspagina waarbij het mogelijk is om de ringen met elkaar te kunnen vergelijken zodat de keuze vergemakkelijkt wordt. Bij ANRO Juweliers is het bestellen eenvoudig en kosteloos.

BEKIJK DE RUIME COLLECTIE MARKIES RINGEN

Wij hebben markies ringen in 8, 14 of 18 karaat voor dames en heren met een divers aanbod van kleuren, waardoor er altijd wel iets bij zit dat bij u past. Het is ook mogelijk om de ringen te bezichtigen in de winkel.  Hier dient u wel een afspraak voor te maken via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.