• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / lagensteen
Toon filters

Gouden Lagensteen ring

Een Lagensteen ring is één van de meest populaire gouden zegelringen, Lagenstenen zijn zegelstenen die bestaande uit meerdere lagen steen waardoor de inscriptie die kan worden aangebracht heel er mooi uitkomt. De blauwe Lagensteen is erg gelieft in Nederland. Bekijk onze gouden ringen


 

Gouden ring met blauwe steen

Deze steen is ook zeer geschikt voor een mooie gravure. Een zegelring is een ring die aan de rugzijde voorzien is van een gravure. Een gravure is een afdruk van een afbeelding of een tekst in een edelmetaal of steen. Het dragen van een zegelring is een lang bestaande traditie in Europa en een aantal culturen. De zegelring wordt dus al eeuwen gedragen. Een zegelring is dus een sieraad met een oude historie! In onze collectie hebben wij zegelringen voor zowel dames als heren. Heren dragen de zegelring doorgaans op de ringvinger en dames op de pink.

Gouden ring gezet met Onyx

De meest verkocht klassieke Onyx Zegelring. Zwarte Onyx is een halfedelsteen. Deze halfedelsteen wordt in in de mijnen van Argentinië, Brazilië en India gevonden. Bekijk onze collectie op onze website!

Monogram of familiewapen in uw gouden lagensteen ring

Bij ANRO Juweliers is het ook mogelijk om een zegelring te laten maken naar uw wensen of te laten bewerken. Bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290 ons voor de mogelijkheden van een handgesneden gravure of exacte weergave middels een laser gestuurde gravure voor uw gouden ring. En natuurlijk als een eigen zegelring wil laten maken.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies