• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / armbanden / met diamant
Toon filters

Gouden armbanden gezet met diamant 


Bezig met laden...

Diamanten armbanden

Diamonds are a girl’s best friend! Laat u betoveren door onze unieke collectie diamanten armbanden. Diamant is een schaars en zeer kostbaar mineraal. De diamant is één van de hardste materialen die in de natuur voorkomen. Van een schaal van 1 tot 10 heeft een diamant een hardheid van 10. Alleen een diamant kan een andere diamant beschadigen. De diamant wordt ook wel de koning der edelstenen genoemd. De diamant is het symbool van schoonheid en liefde.

Een gouden diamanten armband is perfect om te geven als cadeau, of uzelf mee te verwennen. Een gouden armband gezet met Diamant kunt u alleen dragen of combineren met andere gouden armbanden. ANRO Juweliers heeft een breed aanbod aan gouden armbanden gezet met of zonder edelsteen.

Onze gouden armbanden zijn vervaardigd uit 14 of 18 karaat goud. Wij hebben gouden tennis armbanden (ook wel tennis bracelet genoemd) en andere gouden armbanden gezet met Diamant. Wij hebben onder andere gouden slavenarmbanden gezet met Diamant, maar ook gouden gourmet armbanden gezet met Diamant. Wij hebben ook gouden armbanden gezet met Zirkonia in onze collectie. Liever een gouden armband met een ander edelsteen?

Bekijk dan onze collectie gouden armbanden met edelsteen. Liever helemaal geen edelstenen op uw gouden armband? Gelukkig hebben wij een ruime collectie met minstens 16 verschillende schakels, verschillende goudgehaltes en kleuren goud.

Gouden sieraden met diamant

Gek op sieraden die gezet zijn met Diamanten? Onze collectie bevat sieraden gezet met één of meerdere prachtige diamanten. 
 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.