• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / armbanden / diamant
Toon filters

Diamant armband, onze collectie

Diamonds are a girl’s best friend! Laat u betoveren door onze unieke collectie diamanten armbanden. Een diamant armband is er natuurlijk niet alleen voor dames, als we onze custom made aanvragen zien dan is er ook een grote vraag bij de mannen.
Elke armband (of ander sieraad) kunnen wij -geheel naar uw wens- armband upgraden met de diamant. Hoeveel karaat en welke kleur wilt u deze? 


 


Bezig met laden...

Diamanten armbanden

iamant is een schaars en zeer kostbaar mineraal. De diamant is één van de hardste materialen die in de natuur voorkomen. Van een schaal van 1 tot 10 heeft een diamant een hardheid van 10. Alleen een diamant kan een andere diamant beschadigen. De diamant wordt ook wel de koning der edelstenen genoemd. De diamant is het symbool van schoonheid en liefde.

Een gouden diamanten armband is perfect om te geven als cadeau, of uzelf mee te verwennen. ANRO Juweliers heeft een breed aanbod aan gouden armbanden gezet met of zonder edelsteen.

De ideale lengte voor u

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Onze collectie omvat een ruime keuze uit 14 of 18 karaat gouden armbanden. Wij hebben tennis armbanden (ook wel tennis bracelet genoemd) en andere armbanden gezet met Diamant. Wij hebben onder andere Slavenarmbanden gezet met Diamant, maar ook Gourmet- en gevlochten armbanden. Ook bieden wij armbanden gezet met Zirkonia aan in onze collectie. Liever een armband met een ander edelsteen?

Bekijk dan onze collectie gouden armbanden met edelsteen. Liever helemaal geen edelstenen op uw gouden armband? Gelukkig hebben wij een ruime collectie met minstens 16 verschillende schakels, verschillende goudgehaltes en kleuren goud.

Gouden sieraden met diamant

Gek op sieraden die gezet zijn met Diamanten? Onze collectie bevat sieraden gezet met één of meerdere prachtige diamanten. 
 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.