• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden armbanden / diamanten armbanden
Toon filters

Diamanten armbanden - collectie

Diamonds are a girl’s best friend! Laat u betoveren door onze unieke collectie diamanten armbanden. Gouden diamanten armbanden zijn er natuurlijk niet alleen voor dames, als we onze custom made aanvragen zien dan is er ook een grote vraag bij de mannen. Elke armband (of ander sieraad) kunnen wij -geheel naar uw wens- armband upgraden met de diamant. Hoeveel karaat en welke kleur wilt u deze? 


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Armband diamant

Diamant is een schaars en zeer kostbaar mineraal. De diamant is één van de hardste materialen die in de natuur voorkomen. Van een schaal van 1 tot 10 heeft een diamant een hardheid van 10. Alleen een diamant kan een andere diamant beschadigen. De diamant wordt ook wel de koning der edelstenen genoemd. De diamant is het symbool van schoonheid en liefde.

Gouden armband met diamantjes

Een gouden diamanten armband is perfect om te geven als cadeau, of uzelf mee te verwennen. ANRO Juweliers heeft een breed aanbod aan gouden armbanden gezet met of zonder edelsteen.

Gouden armband diamanten - lengte

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Gouden armband met diamant

Onze collectie omvat een ruime keuze uit 14 of 18 karaat gouden armbanden. Wij hebben tennis armbanden (ook wel tennis bracelet genoemd) en andere armbanden gezet met Diamant. Wij hebben onder andere Slavenarmbanden gezet met Diamant, maar ook Gourmet- en gevlochten armbanden. Ook bieden wij armbanden gezet met Zirkonia aan in onze collectie. Liever een armband met een ander edelsteen?

Gouden armband met diamantjes

Bekijk dan onze collectie gouden armbanden met edelsteen. Liever helemaal geen edelstenen op uw gouden armband? Gelukkig hebben wij een ruime collectie met minstens 16 verschillende schakels, verschillende goudgehaltes en kleuren goud.

Diamanten armband.. en andere sieraden

Gek op sieraden die gezet zijn met Diamanten? Onze collectie bevat sieraden gezet met één of meerdere prachtige diamanten.