• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden / edelsteen
Toon filters

Gouden edelstenen armband

Op zoek naar edelstenen armband voor dames of heren? Wij hebben de gouden armband waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere armband waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben.  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Edelsteen armband

Gouden armbanden met edelstenen. Edelstenen zijn prachtig, duurzaam en zeldzaam. Wij hebben armbanden gezet met verschillende edelstenen, zoals armbanden met diamant, parel, robijn, saffier en zirkonia. Deze armbanden hebben wij in 14 en 18 karaat goud. Daarnaast hebben wij deze armbanden ook in geelgoud, witgoud, bicolor en tricolor. Wij hebben voor ieder wat wils! Bekijk onze collectie op onze website!

Edelsteen armbandjes - de ideale lengte voor u

De ideale lengte van een gouden edelsteen armbandjes is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Edelstenen armband met diamant

Wij hebben prachtige armbanden gezet met Diamant. De naam ‘diamant’ is afgeleid van het Griekse woord ‘adamas’. Een diamant is de belangrijkste edelsteen ter wereld. In de 15e eeuw werden diamanten ook in Europa gebruikt, vooral gebruikt in sieraden, zoals kronen en juwelen van koningen. De diamant stond symbool voor kracht en rijkdom.
Wij hebben verschillende typen armbanden met edelstenen:

Parel armband

Natuurlijk mogen parels niet missen op een armband. Een parel is een hard, rond voorwerp dat door bepaalde weekdieren wordt gemaakt, en dat opgevist of gekweekt wordt om als sieraad te dienen. Parels worden verkregen door parelduikers en parelkwekers. Parels zijn vaak rond, maar soms ook onregelmatig van vorm.

Robijnen armband

Houd u van kleur in uw armband? Wij hebben ook armbanden met de edelsteen Robijn. Natuurlijke robijnen zijn uitzonderlijk zeldzaam en zijn rood van kleur. Naast de heldere edelsteen robijn bestaat ook de minder heldere halfedelsteen met dezelfde naam. 

Saffieren armband

Naast onze armbanden gezet met robijn, hebben wij ook armbanden gezet met mooie saffier. De saffier is een kostbare edelsteen en zijn in verschillende kleuren. 

Zirkonia armband

Past diamant niet binnen uw budget, maar houdt er wel enorm van? Bekijk dan onze armbanden gezet met Zirkonia!  Zirkonia is dan ook populair als imitatiediamant, omdat het materiaal optische eigenschappen de dicht bij de kenmerken van een diamant komt. Elke armband die wij verkopen, is Preloved. Dit wil zeggen dat de armbanden eerder gedragen zijn. Na een zorgvuldige reiniging en eventuele herstelwerkzaamheden door onze goudsmid krijgen de armbanden een tweede leven. Dit wil ook zeggen dat uw armband one-of-a-kind is! Naast dat u er geld mee bespaart, stimuleer u ook de circulaire economie.

Edelsteen armbandjes - online bestellen

Wij hebben veel verschillende type edelstenen armbandjes. Vindt u het lastig te kiezen welke armband u wil bestellen? Maak dan gebruik van onze vergelijkingsfunctie op onze website. Klik op het vakje ‘vergelijk’ bij de gekozen armbanden, zodat u een compleet overzicht krijgt van de verschillende armbanden. Via onze website kunt u uw bestelling van uw armband gemakkelijk en kosteloos plaatsen. Alle bestellingen worden aangetekend verzonden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een aantal armbanden te bekijken in onze winkel in Enschede. Hiervoor kunt een afspraak maken via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.