• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden armbanden / tank armband
Toon filters
0
Onbeperkt

Tank armband - collectie

Tank armband, op zoek naar een gouden armband voor dames of heren? Wij hebben de armband waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere armband waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!


  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Tankarmband ook wel Tank Track armband

Een gouden tankarmband, ook wel bekend als een "tank track" armband, is een type polssieraad dat is geïnspireerd op de rupsbanden van een tank. Deze armbanden zijn gemaakt van schakels die breed en vaak plat zijn, waardoor een stoer en robuust uiterlijk ontstaat. De schakels zijn stevig met elkaar verbonden en vormen een opeenvolging die flexibel genoeg is om comfortabel rond de pols te zitten.

Deze armbanden zijn meestal vervaardigd uit massief goud of hebben een dikke gouden plating, en de schakels kunnen glad zijn of gedetailleerd met ingegraveerde patronen of andere decoraties. Een tankarmband kan zowel een statussymbool als een modeverklaring zijn en wordt door zowel mannen als vrouwen gewaardeerd. Door de duurzaamheid en tijdloze aantrekkingskracht is het een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een luxueus sieraad dat geschikt is voor dagelijks gebruik en toch opvalt bij speciale gelegenheden.

Tank schakelarmband

Een ‘’tank’’ schakelarmband is een brede schakelarmband met meerdere rijen schakels. Deze armbanden hebben wij voor dames en heren in geelgoud, bicolor en tricolor. Met een tank schakelarmband maakt u een statement! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak en gelegenheid een goed aanbod hebben. 

Vintage armbanden - Preloved armbanden

Onze vintage armbanden zijn ook voornamelijk brede schakelarmbanden. Onze armbanden zijn écht vintage. Als u gek bent op vintage PreLoved sieraden, dan moet u zeker een kijkje nemen bij onze vintage schakelarmbanden. Deze armbanden hebben wij in 14 en 18 karaat goud. Daarnaast hebben wij ook prachtige vintage ringen en unieke vintage kettingen op onze website. Neem een kijkje!

De ideale lengte voor uw gouden Tank armband

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

KIES VOOR PRELOVED GOUDEN SIERADEN

Wat zijn PreLoved sieraden? PreLoved sieraden zijn sieraden die eerder gedragen zijn. Door onze goudsmid krijgt het sieraad een tweede leven. Hoe? Onze goudsmid brandt het sieraad helemaal schoon en polijst het sieraad. U hoeft dus geen zorgen te maken over de kwaliteit en alle sieraden op onze website zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk. Naast dat het scheelt in uw portemonnee, dragen wij samen een steentje bij aan een duurzame en circulaire economie. Want wist u dat goudwinning schadelijk is voor het milieu? Mijnen gebruiken voor de goudwinning veel water, cyanide en kwik om het goud uit het gesteente te halen.

DE BESTE SERVICE KRIJGT U BIJ ANRO JUWELIERS

• Gratis verzending
• Verzekerde verzending
• Snelle levering
• Ophalen in onze winkel ook mogelijk (alleen met afspraak)
• Betalen in termijnen mogelijk
• Betalen met oud goud? Klik hier