• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
455 reviews
Home / gouden armbanden / figaro armband
Toon filters

Gouden Figaro armband

Op zoek naar een gouden Figaro armband voor dames of heren? Wij hebben de gouden Figaro- armband waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere armband waarmee je een statement maakt. Bekijk onze gehele collectie gouden armbanden voor dames en heren en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben. 
Bezig met laden...

FIGARO ARMBANDEN ONLINE BESTELLEN

Op onze website zijn er veel verschillende type schakels om uit te kiezen. Hoe onderscheidt een Figaro schakel zich van alle andere schakels? De Figaro schakel heeft vrijwel dezelfde schakels als de Gourmet schakel, maar de Figaro wordt gekenmerkt door 3 platte kleine schakels (dit aantal kan verschillen) gevolgd door een langere schakel. Deze type schakel is ontstaan in Italië en vernoemd naar de Italiaanse opera ‘Het huwelijk van Figaro’. Deze schakel wordt vaak gedragen door mannen, maar kan natuurlijk ook door vrouwen gedragen worden. Bekijk onze collectie Figaro armbanden op onze website! Deze prachtige schakel hebben wij in 14 karaat en 18 karaat gouden armbanden. Elk sieraad dat wij verkopen is PreLoved! Dit wil zeggen dat onze sieraden eerder zijn gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. Door onze goudsmid worden krasjes verwijderd en sluitingen waar nodig vervangen. Zo dragen wij samen een steentje bij aan de circulaire economie.

Armband Figaro - ideale lengte voor u

Figaro armbanden zijn een onmisbaar accessoire voor elke moderne, bewuste drager.  Kies uit de diverse kleuren goud, stijlen en afwerkingen. Geef een flinke draai aan deze klassieke band voor een echt statement. De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

BEKIJK OOK ONZE andere armbanden

Neem ook een kijkje in onze collectie Gourmet armbanden. De gourmet armband is één van de meest verkochte type schakel, dit omdat de gourmet schakel tijdloos en stijlvol is. Deze hebben wij in armbanden van 14 karaat goud en natuurlijk ook in 18 karaat. De armbanden zijn verkrijgbaar in geelgoud, witgoud, bicolor of gezet met prachtige edelstenen.

GRATIS VERZENDING VAN UW FIGARO ARMBAND

Heeft u de armband naar uw smaak gevonden? Bestel de armband eenvoudig en snel op onze website. Uw armband wordt gratis aangetekend verzonden via PostNL. Als u de bestelling heeft geplaatst zult u een track and trace code ontvangen via de mail, zodat u uw pakketje kunt volgen. Bestellingen op werkdagen voor 17:00 worden de volgende dag bezorgd (mits er op uw verzoek geen aanpassingen aan het sieraad moeten worden verricht). Woont u in buurt of wilt u liever de armband ophalen of een aantal armbanden bekijken in onze winkel? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Maak een afspraak via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.

BETALEN MET OUD GOUD VOOR UW FIGARO ARMBAND GOUD?

Geheel of gedeeltelijk betalen met oud goud is ook mogelijk bij ANRO Juweliers! Laat uw kostbaarheden vrijblijvend en kosteloos door ons taxeren. Klik hier en vraag online een richtprijs aan. Lukt het niet helemaal online? Stuur uw sieraden aangetekend naar ons toe of kom langs in onze winkel in Enschede.