• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden armbanden / plaatjes armband
Toon filters

Plaatjes armband - collectie

Op zoek naar een gouden armband voor dames of heren? Wij hebben de plaatjes armband waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere armband waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben. 


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Een gouden plaatjes armband is een sieraad dat bestaat uit een reeks kleine, platte, gouden elementen—de plaatjes—die aan elkaar gekoppeld zijn om een flexibele band te vormen die om de pols gedragen wordt. Deze plaatjes kunnen verschillende vormen hebben, zoals rond, ovaal, vierkant of rechthoekig, en ze kunnen glad, bewerkt of gegraveerd zijn met versieringen of initialen. De armband kan volledig van goud zijn gemaakt, of de plaatjes kunnen verguld zijn over een ander metaal. Gouden plaatjes armbanden variëren in stijl van delicaat en eenvoudig tot meer opvallend en breed, en zijn vaak geliefd als persoonlijke sieraden omdat ze gemakkelijk aan te passen zijn met inscripties of specifieke ontwerpen. Ze zijn zowel populair bij mannen als vrouwen en kunnen gedragen worden als een subtiele toevoeging aan een alledaagse outfit of als een opvallend accessoire bij formele kleding. Voor de goede orde, ANRO juweliers verkoop geen vergulde sieraden.

ARMBAND MET PLAATJES 

Op zoek naar een gouden armband? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nou op zoek bent naar een subtiele gouden armband of een brede opvallende armband... wij hebben het in ieder geval in onze collectie! 

Wilt u één of meerdere armbanden zien en vergelijken of eens dragen voordat u tot koop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak via info@anrojuweliers.nl of bel (WhatsApp mag ook) +31 (0)6 22 372 290. om deze te bekijken in onze winkel.

Op zoek naar een bredere armband met plaatjes? Neem dan een kijkje bij onze tank armbanden. Een tank armband is een brede schakelarmband met meerdere rijen schakels. Deze armbanden hebben wij voor dames en heren in geelgoud, bicolor en tricolor. Met een tank schakelarmband maakt u een statement! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak en gelegenheid een goed aanbod hebben. 

Elk gouden sieraad dat wij verkopen is een PreLoved sieraad! De sieraden zijn eerder gedragen, maar na zorgvuldige reiniging en eventueel herstelwerk toe aan een tweede leven. Door onze goudsmid worden krasjes verwijderd, sluitingen waar nodig vervangen en de zettingen van diamantjes gecontroleerd.

Gouden armband online bestellen

Heeft u een armband gevonden? Bestel hem dan eenvoudig en snel op onze website. Wij bezorgen via PostNL aangetekend uw armband. Je krijgt een track & trace code waarmee je je pakje kunt volgen. Zeker, snel en gemakkelijk! Natuurlijk kun je de armband ook afhalen in onze winkel.

Gratis verzending van uw sieraad

Wij verzenden onze sieraden aangetekend en verzekerd  met PostNL. Middels een barcode kunt u het pakketje volgen tot aan uw huisdeur. De dienstverlening welke PostNL biedt, geeft ons een veilig gevoel om het sieraad bij u thuis te bezorgen. Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur de volgende dag worden bezorgt (mits er op uw verzoek geen aanpassingen aan het sieraad moeten worden verricht).