• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden hangers / citrien
Toon filters
0
Onbeperkt

Citrien hanger goud

Op zoek naar een prachtige Citrien hanger goud? De naam Citrien komt van de citrusvrucht, vanwege zijn gele kleur. Deze edelsteen is geel of oranjebruin van kleur. De gele kleur combineert perfect met goud!


Citrien Hanger: Een Zonnige Stralende Schat

Een citrien hanger, met zijn warme, zonnige tinten, is als een straal van de zon die je overal met je meedraagt. Dit prachtige juweel staat symbool voor vreugde, overvloed en positieve energie en heeft de kracht om de drager te omhullen met een stralende gloed.

Het Zonlicht in Steen

Citrien, vaak aangeduid als de "steen van de zon", straalt een heldere en vreugdevolle energie uit. De kleur varieert van lichtgeel tot dieper amber en doet denken aan de warmte en het licht van de zon. Het is een steen die een gevoel van positiviteit en welzijn oproept.

Een symbool van vreugde en overvloed

Citrien staat symbool voor vreugde, overvloed en welvaart. Het wordt vaak geassocieerd met het aantrekken van positieve energie en het stimuleren van optimisme. Het kan een bron van inspiratie zijn om te genieten van het leven en het goede om ons heen te waarderen.

Een baken van positiviteit

Deze gouden hanger kan fungeren als een baken van positiviteit in het dagelijks leven. Het draagt de kracht om negatieve gedachten te verdrijven en een gevoel van welzijn te bevorderen. Het herinnert ons eraan om te stralen en te schijnen, net als de zon zelf.

Unieke Schoonheid

Elke citrien is uniek, met variaties in kleur en helderheid. Dit maakt citrien hangers bijzonder charmant omdat geen twee exemplaren exact hetzelfde zijn. De hangers kunnen verschillende slijpvormen hebben, van facetgeslepen tot cabochon, wat bijdraagt aan hun unieke uitstraling.

Een stralend accessoire

Een citrien hanger is een veelzijdig gouden sieraad dat geschikt is voor diverse gelegenheden. Het kan gedragen worden als een dagelijks accessoire om positieve energie te benadrukken, of als een opvallend stuk voor speciale evenementen. Deze hanger voegt altijd een vleugje stralende schoonheid toe aan elke outfit.