• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden oorbellen / bicolor oorbellen
Toon filters

Collectie bicolor oorbellen

Op zoek naar gouden bicolor oorbellen? Wij hebben waarschijnlijk het set waar u naar zoekt. Klassieke of stoere oorbellen waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf! De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben. 


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Bekijken in onze winkel

Wilt u 1 of meerdere oorbellen zien / vergelijken of eens dragen voordat u tot koop overgaat? Geen probleem, maak een afspraak om deze te bekijken in onze winkel.

Set bicolor gouden oorbellen

Zoals de naam doet vermoeden, is bicolor goud een combinatie van twee kleuren goud. De meest gebruikte kleur combinatie is witgoud en geelgoud. Witgoud komt niet voor in de natuur en wordt dus door mensen gemaakt. Dit wordt gedaan door puur goud te mengen met palladium en/of zilver, de benaming hiervoor is legering. Hierdoor wordt het goud ook sterker, aangezien puur goud niet geschikt is voor sieraden. In Nederland is de meest populaire bicolor legering 14 karaat goud.

In Nederland staat in de wet geregeld, wat wel of niet goud genoemd mag worden. In Nederland mag een sieraad 'goud' genoemd worden, als het sieraad minimaal uit 14 karaat goud bestaat. Terwijl in landen als Duitsland en Engeland 8 en 9 karaat heel gebruikelijk is. In die landen worden deze goudgehaltes ook goud genoemd, terwijl dit in Nederland dus niet mag. 

Gouden bicolor oorbellen zijn erg populair onder de vrouwen, dit omdat het sieraad veelzijdig is. U kunt bicolor gouden oorbellen mixen en matchen met andere sieraden, zoals witgouden en geel gouden ringen. Bekijk onze collectie op onze website! Wij hebben gouden oorhangers, gouden oorknoppen, gouden creolen en meer in onze collectie.

Gek op bicolor gouden sieraden? Neem ook een kijkje bij onze andere bicolor gouden sieraden: Toch niet helemaal fan van bicolor gouden oorbellen? Wij hebben ook een prachtige collectie gouden oorbellen van geel goud en wit goud.

WhatsApp: +31 (0)6 22 372 290
  Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen