• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / zirkonia
Toon filters

Gouden Zirkonia ring

Wat is Zirkonia ring? Zirkonia wordt ook wel synthetische Diamant genoemd. Zirkonia is een synthetische kristal die kunstmatig gefabriceerd, daarentegen Diamant  is een natuurlijk gevormd kristal. Zirkonia heeft de optische eigenschappen die dicht bij de kenmerken van Diamant uitkomen. Het is zelfs zo dat het verschil met Diamant met het menselijk oog nauwelijks te onderscheiden is.


  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Slijpvormen Zirkonia

Net als Diamant kan Zirkonia geslepen worden in verschillende vormen In onze winkel maken wij gebruik van een Diamant tester om de echtheid te controleren. De prijs voor een Zirkonia steen is een fractie van een echte Diamant. Dat is dan ook de reden dat er veel Zirkonia wordt gebruikt in de sieraden branche.

Gouden sieraden 

Naast onze prachtige gouden ringen gezet met Zirkonia, hebben wij ook andere sieraden gezet met deze edelsteen. Bekijk ze op onze website! Hieronder een snelle link naar de verschillende sieraden:


Ring met Diamant

Waarschijnlijk kent u de welbekende spreuk 'Diamonds Are Forever!' Diamant is het hardste natuurlijke materiaal op aarde. Diamanten en goud worden al eeuwenlang samen gebruikt. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood. De ruwe diamant wordt overwegend gevonden in Centraal en Zuid Afrika, Canada, Brazilië, India en Autralië. Wij hebben prachtige gouden ringen met Diamant in 14 en 18 karaat goud. 

Bekijk onze collectie gouden sieraden gezet met Diamant:


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies