• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden ringen / zirkonia ringen
Toon filters

Zirkonia ring - collectie

Wat is Zirkonia ring? Zirkonia wordt ook wel synthetische Diamant genoemd. Zirkonia is een synthetische kristal die kunstmatig gefabriceerd, daarentegen Diamant  is een natuurlijk gevormd kristal. Zirkonia heeft de optische eigenschappen die dicht bij de kenmerken van Diamant uitkomen. Het is zelfs zo dat het verschil met Diamant met het menselijk oog nauwelijks te onderscheiden is.


  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Slijpvormen Zirkonia

Net als Diamant kan Zirkonia geslepen worden in verschillende vormen In onze winkel maken wij gebruik van een Diamant tester om de echtheid te controleren. De prijs voor een Zirkonia steen is een fractie van een echte Diamant. Dat is dan ook de reden dat er veel Zirkonia wordt gebruikt in de sieraden branche.

Wat is Zirkonia

Zirkonia is een synthetische steen die wordt gemaakt uit zirkoniumdioxide, een chemische verbinding van zirkonium en zuurstof. Het wordt geproduceerd in laboratoria en fabrieken over de hele wereld, waaronder in Azië, Europa en de Verenigde Staten.

Zirkonia wordt bewerkt door het te snijden en te polijsten tot cabochons, slijpsels en geslepen stenen die vervolgens kunnen worden gebruikt om sieraden te maken, zoals ringen, oorbellen, hangers, armbanden en kettingen. Een briljant geslepen Zikronia is de meest gebruikte slijpvorm. 

Het bewerken van zirkonia is eenvoudiger dan het bewerken van echte edelstenen, omdat het materiaal hard en duurzaam is. Het resultaat is een prachtig sieraad met een heldere, stralende uitstraling.

Zirkonia wordt gewaardeerd om zijn heldere, briljante kleuren en wordt beschouwd als een betaalbare vervanging voor echte diamanten.

Gouden sieraden 

Naast onze prachtige gouden ringen gezet met Zirkonia, hebben wij ook andere sieraden gezet met deze edelsteen. Bekijk ze op onze website! Hieronder een snelle link naar de verschillende sieraden:


Ring met Diamant

Waarschijnlijk kent u de welbekende spreuk 'Diamonds Are Forever!' Diamant is het hardste natuurlijke materiaal op aarde. Diamanten en goud worden al eeuwenlang samen gebruikt. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood. De ruwe diamant wordt overwegend gevonden in Centraal en Zuid Afrika, Canada, Brazilië, India en Autralië. Wij hebben prachtige gouden ringen met Diamant in 14 en 18 karaat goud. 

Bekijk onze collectie gouden sieraden gezet met Diamant: