• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • NL
  • DE
Menu
Home / oorbellen / zirkonia
Toon filters

Gouden Zirkonia oorbellen

Op zoek naar een set gouden Zirkonia oorbellen? Wij hebben onder andere oorknopjes en creolen gezet met Zirkonia in onze collectie. Wat is Zirkonia? Zirkonia wordt ook wel synthetische Diamant genoemd. Zirkonia is een synthetische kristal die kunstmatig gefabriceerd, daarentegen Diamant  is een natuurlijk gevormd kristal. Zirkonia heeft de optische eigenschappen die dicht bij de kenmerken van Diamant uitkomen.


 


Bezig met laden...

Het is verschil met diamant

Het is zelfs zo dat het verschil met Diamant met het menselijk oog nauwelijks te onderscheiden is. Net als Diamant kan Zirkonia geslepen worden in verschillende vormen In onze winkel maken wij gebruik van een Diamant tester om de echtheid te controleren. De prijs voor een Zirkonia steen is een fractie van een echte Diamant. Dat is dan ook de reden dat er veel Zirkonia wordt gebruikt in de sieraden branche.

SIERADEN

Naast onze prachtige gouden oorbellen gezet met Zirkonia, hebben wij ook andere sieraden gezet met deze edelsteen. Bekijk ze op onze website! Hieronder een snelle link naar de verschillende sieraden:

OORBELLEN MET DIAMANT

Natuurlijk hebben wij ook prachtige Diamanten oorbellen in onze collectie. Diamant is het hardste natuurlijke materiaal op aarde. Diamanten en goud worden al eeuwenlang samen gebruikt. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood. De ruwe diamant wordt overwegend gevonden in Centraal en Zuid Afrika, Canada, Brazilië, India en Autralië.

Bekijk onze collectie gouden sieraden gezet met één of meerdere Diamanten hieronder:


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.