• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden oorbellen / zirkonia oorbellen
Toon filters
0
Onbeperkt

Zirkonia oorbellen collectie

Op zoek naar een set gouden Zirkonia oorbellen goud? Wij hebben onder andere oorknopjes en creolen gezet met Zirkonia in onze collectie. Wat is Zirkonia? Zirkonia wordt ook wel synthetische Diamant genoemd. Zirkonia is een synthetische kristal die kunstmatig gefabriceerd, daarentegen Diamant  is een natuurlijk gevormd kristal. Zirkonia heeft de optische eigenschappen die dicht bij de kenmerken van Diamant uitkomen.


 

Zirconia oorbellen - het verschil met diamant

Het is zelfs zo dat het verschil met Diamant met het menselijk oog nauwelijks te onderscheiden is. Net als Diamant kan Zirkonia geslepen worden in verschillende vormen In onze winkel maken wij gebruik van een Diamant tester om de echtheid te controleren. De prijs voor een Zirkonia steen is een fractie van een echte Diamant. Dat is dan ook de reden dat er veel Zirkonia wordt gebruikt in de sieraden branche.

Gouden oorbellen met zirkonia, maar ook andere sieraden

Naast onze prachtige gouden oorbellen gezet met Zirkonia, hebben wij ook andere sieraden gezet met deze edelsteen. Bekijk ze op onze website! Hieronder een snelle link naar de verschillende sieraden:

Oorbellen zirkonia - of- oorbellen met diamant

Natuurlijk hebben wij ook prachtige Diamanten oorbellen in onze collectie. Diamant is het hardste natuurlijke materiaal op aarde. Diamanten en goud worden al eeuwenlang samen gebruikt. De steen kan kleurloos zijn maar ook geel, bruin, groen, blauw, roze en rood. De ruwe diamant wordt overwegend gevonden in Centraal en Zuid Afrika, Canada, Brazilië, India en Autralië.

Bekijk onze collectie gouden sieraden  met diamanten: