• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden / armband heren
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden armband heren

Wat is er mooier en opmerkelijker dan een gouden armband heren? De kleur en het materiaal heeft voor iedereen een bijzondere uitstraling. Het geeft meer stijl aan uw outfit. Bent u als man op zoek naar een sieraad dat hierbij kan helpen? Kies dan bijvoorbeeld een stijlvolle gevlochten armband. Bij Anro Juweliers hebben wij een gouden armbanden. Sieraden voor mannen hielden lang niet meer in dan een trouwring en een horloge, die tijd is voorbij. Een klassiek of stoer model,  met een fraai en uniek exemplaar kunt u een statement maken. Natuurlijk hebben we ook schitterende gouden dames armbanden.


  1 / 36  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Preloved gouden heren armband

Een mannen armband van Anro Juweliers is preloved. Dit betekent dat het gouden armband heten al eerder is gedragen, maar nu weer nieuw gemaakt is. Het krijgt op deze manier een tweede leven en dat kan bij u zijn. U merkt niets van het feit dat de armband eerder is gedragen. Onze goudsmid zorgt ervoor dat eventuele herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Denk daarbij aan het vervangen van de sluiting, krasjes verwijderen of de zetting van diamantjes. Het dragen van een preloved sieraad draagt bij aan een circulaire economie, waarbij grondstoffen weer een nieuwe functie krijgen.

De ideale lengte voor mooi pasende "goude armband heren"

De ideale lengte van een armband is voor iedereen verschillend. Het is belangrijk om de juiste maat te vinden voor een comfortabele pasvorm. Een te strakke armband kan de bloedcirculatie belemmeren, terwijl een te losse armband kan afglijden en verloren kan gaan. Het meten van de polsomtrek is een goede manier om de juiste maat te bepalen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de breedte van de armband, omdat bredere armbanden meer ruimte nodig hebben voor een comfortabele pasvorm. Bij het kiezen van een armband is het dus van belang om de polsomtrek en breedte van de armband te overwegen om de ideale lengte te vinden voor een comfortabele en veilige pasvorm.. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Herenarmbanden - diverse soorten

Anro Juweliers heeft 14 karaat armbanden maar ook die van 18 karaat. Dit zijn de meest gangbare gehaltes in Nederland door de schiterende gele kleur. Hier zijn variaties op met bijvoorbeeld witgoud, rosé goud of bi-color. Binnen ons assortiment zijn er verschillende soorten stijlen waar u uit kunt kiezen. U kunt gaan voor een subtiele koord- of koningsarmband. Voor een breder sieraad kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gevlochten schakelarmband. Veel soorten zijn zowel dun als breed verkrijgbaar. Fantasie en schakelarmbanden zijn er in allerlei diktes. Kies daarom goed wat past bij uw stijl. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken.

Armbanden heren - bezichtigen in de winkel

Heeft u een mooie armband op het oog, maar bent u nog niet helemaal overtuigd of wilt u het sieraad graag een keer zien of vergelijken? U kunt ook langskomen in de winkel om het sieraad te passen. Wij hebben geen voorraad in de winkel. Wilt u iets bekijken dan kunt u appen of bellen. Vervolgens zorgen wij dat de juiste armband in de winkel is tijdens de afspraak. Daar helpen wij u graag met passend advies voor een weloverwogen keuze.

Snel, eenvoudig, gratis en met garantie wordt uw favoriete herenarmband verzonden

Wij bezorgen uw schitterende armband gratis bij u thuis. De verzending wordt verzorgd door PostNL met de aangetekende pakketpost, zodat u verzekerd bent van een veilige en betrouwbare levering. Het pakket is volledig traceerbaar, zodat u op elk moment de status van uw bestelling kunt volgen. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen enkele dagen te bezorgen. Na ontvangst heeft u de mogelijkheid om de armband te bekijken en te passen. Mocht de armband niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Wij staan garant voor een goede en snelle bezorging, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe schitterende armband.

Armbandjes heren in termijnen betalen

De betaling is ook mogelijk in meerdere termijnen of (deels) met oude sieraden. Wanneer de betaling is geslaagd, sturen wij het pakket als aangetekende post toe. Is het voor 17.00 uur bestelt? Dan heeft u het gouden armbandje heren de volgende dag in huis. Bent u niet tevreden? Dan kunt u binnen 14 dagen de goud armbandje heren retourneren.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies