• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / armbanden / heren
Toon filters
0
Onbeperkt

Gouden armband heren

Wat is er mooier en opmerkelijker dan een gouden armband heren? De kleur en het materiaal heeft voor iedereen een bijzondere uitstraling. Het geeft meer stijl aan uw outfit. Bent u als man op zoek naar een sieraad dat hierbij kan helpen? Kies dan bijvoorbeeld een stijlvolle gevlochten armband. Bij Anro Juweliers hebben wij een gouden armbanden. Sieraden voor mannen hielden lang niet meer in dan een trouwring en een horloge, die tijd is voorbij. Een klassiek of stoer model,  met een fraai en uniek exemplaar kunt u een statement maken. Natuurlijk hebben we ook schitterende gouden dames armbanden.


  1 / 36  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

De ideale lengte voor mooi pasende "goude armband heren"

De ideale lengte van een armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

Preloved gouden armbanden heren

Een mannen armband van Anro Juweliers is preloved. Dit betekent dat het gouden armband heten al eerder is gedragen, maar nu weer nieuw gemaakt is. Het krijgt op deze manier een tweede leven en dat kan bij u zijn. U merkt niets van het feit dat de armband eerder is gedragen. Onze goudsmid zorgt ervoor dat eventuele herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Denk daarbij aan het vervangen van de sluiting, krasjes verwijderen of de zetting van diamantjes. Het dragen van een preloved sieraad draagt bij aan een circulaire economie, waarbij grondstoffen weer een nieuwe functie krijgen.

Herenarmbanden - diverse soorten

Anro Juweliers heeft 14 karaat armbanden maar ook die van 18 karaat. Dit zijn de meest gangbare gehaltes in Nederland door de schiterende gele kleur. Hier zijn variaties op met bijvoorbeeld witgoud, rosé goud of bi-color. Binnen ons assortiment zijn er verschillende soorten stijlen waar u uit kunt kiezen. U kunt gaan voor een subtiele koord- of koningsarmband. Voor een breder sieraad kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gevlochten schakelarmband. Veel soorten zijn zowel dun als breed verkrijgbaar. Fantasie en schakelarmbanden zijn er in allerlei diktes. Kies daarom goed wat past bij uw stijl. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken.

Armbanden heren - bezichtigen in de winkel

Heeft u een mooie armband op het oog, maar bent u nog niet helemaal overtuigd of wilt u het sieraad graag een keer zien of vergelijken? U kunt ook langskomen in de winkel om het sieraad te passen. Wij hebben geen voorraad in de winkel. Wilt u iets bekijken dan kunt u appen of bellen. Vervolgens zorgen wij dat de juiste armband in de winkel is tijdens de afspraak. Daar helpen wij u graag met passend advies voor een weloverwogen keuze.

Snel, eenvoudig, gratis en met garantie wordt uw favoriete herenarmband verzonden

Bezorgen wij gratis uw schitterende armband thuis. PostNL draagt zorg voor een keurige verzending met de aangetekende pakketpost. 

Armbandjes heren in termijnen betalen

De betaling is ook mogelijk in meerdere termijnen of (deels) met oude sieraden. Wanneer de betaling is geslaagd, sturen wij het pakket als aangetekende post toe. Is het voor 17.00 uur bestelt? Dan heeft u het gouden armbandje heren de volgende dag in huis. Bent u niet tevreden? Dan kunt u binnen 14 dagen de goud armbandje heren retourneren.


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies