• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden armbanden / valkenoog armband
Toon filters

Valkenoog armband - collectie

Op zoek naar een Valkenoog armband voor dames of heren? Wij hebben de armband waar u naar zoekt. Een klassieke of een stoere armband waarmee je een statement maakt. Bekijk onze collectie en oordeel zelf!
De variatie in ons aanbod zorgt ervoor dat we voor elke smaak & gelegenheid een goed aanbod hebben. 


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

De ideale lengte voor u

De ideale lengte van een gouden armband is voor iedereen verschillend. Lees hierover meer in de BLOG van ANRO juweliers, klik hier om meer te lezen over de ideale lengte van uw armband.

VALKOOG ARMBAND

De valkoog schakel wordt ook wel valkenoog schakel genoemd. Zoals de naam doet vermoeden, komt de naam van het valkenoog. Deze schakel bestaat uit ovalen schakels die op zo’n manier in elkaar vallen dat er in het midden een valkenoog lijkt te ontstaan. Deze schakels worden ook afgewisseld met een dichte schakel ertussen gemaakt.

Op zoek naar een bijpassende valkoogketting? Bekijk dan onze ruime collectie gouden kettingen op in de webshop van AnRojuweliers. Een echte ketting mag in ieder collectie van een man of vrouw niet missen! Een ketting is tijdloos en een prachtig sieraad voor jaren.

KIES VOOR PRELOVED SIERADEN

Wist u dat al onze sieraden PreLoved zijn? Bestelt u een sieraad bij ANRO Juweliers? Dan draagt u een steentje bij aan de circulaire en duurzame economie! Goudwinning is schadelijk voor het milieu. Mijnen gebruiken voor de goudwinning veel water, cyanide en kwik om het goud uit het gesteente te halen.

U hoeft geen zorgen te maken over kwaliteit, de sieraden worden zorgvuldig geselecteerd en onze goudsmid zorgt ervoor dat het sieraad als nieuw uit komt te zien. Alle sieraden die wij verkopen zijn voorzien van een wettelijk erkend keurmerk.

Heeft u nog thuis ongewenste sieraden liggen? Laat uw sieraden bij ons taxeren! U kunt online een richtprijs aanvragen. Woont u in de buurt? Dan mag u natuurlijk ook langskomen. Wij zijn van dinsdag tot vrijdag van 12:00 tot 17:00 geopend.

SERVICE VAN ANRO JUWELIERS

Bestelt u een sieraad op onze website? Dan wordt deze gratis naar u verzonden. Daarnaast wordt het verzekerd verzonden, zo kunt u met een veilig gevoel winkelen op onze website. Bestelt u op werkdagen voor 17:00? Dan zorgen wij ervoor dat u uw pakketje al de volgende dag in huis hebt. Wilt u liever het sieraad liever in de winkel ophalen of het sieraad eerst zien voordat u tot koop overgaat? Geen enkel probleem maak een afspraak via +31 (0)6 22 372 290 (WhatsApp mag ook) of door een e-mail te sturen naar info@anrojuweliers.nl.