• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / carneool
Toon filters

Gouden Carneool ring

Op zoek naar een beetje extra energie? Check de Carneool ring! Deze steen is aards, activerend en revitaliserend - perfect voor als je een boost nodig hebt. Carneool bevordert ook het zelfvertrouwen en kan nuttig zijn bij de behandeling van depressie, apathie en verwarring. Met zijn positieve effect op de stofwisseling is deze ring ideaal voor iedereen die het maximale uit zijn voeding wil halen.


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Gouden ring met Carneool

Een Carneool ring heeft een steen met van doorzichtige kwartssoort, die uit meerdere tinten kan bestaan, zoals geel of oranje. Over het algemeen zul je vaak de oranjerode variant van een carneool kennen. Deze kleur vind je ook in de Carneool ring. ANRO Juweliers heeft ook voor jou een prachtige carneool ring! Onze gouden carneool ringen zijn van absolute topkwaliteit. Bekijk onze collectie gouden ringen.

Herkomst

Carneool is een soort rode kwarts die voorkomt in verschillende delen van de wereld. De naam "carneool" komt van het Latijnse woord "carnis" dat vlees betekent, vanwege de rode kleur van de steen die doet denken aan het vlees van een rund.

De belangrijkste bronnen van carneool zijn India, Brazilië, Madagaskar en de Verenigde Staten. In het verleden werd de steen ook gevonden in Egypte en andere landen in het Midden-Oosten.

Gouden Carneool sieraden


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies