• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / carneool
Toon filters

Carneool ring - collectie

Op zoek naar een beetje extra energie? Check de Carneool ring! Deze steen is aards, activerend en revitaliserend - perfect voor als je een boost nodig hebt. Carneool bevordert ook het zelfvertrouwen en kan nuttig zijn bij de behandeling van depressie, apathie en verwarring. Met zijn positieve effect op de stofwisseling is deze ring ideaal voor iedereen die het maximale uit zijn voeding wil halen.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Carneool is een soort agaat die voornamelijk voorkomt in Zuid-Amerika, met name in Peru, Chili, Mexico en Uruguay. Het is een semiprecious steen die bekend staat om zijn intense, heldere oranje tot rode kleur.

Carneool wordt bewerkt door het te snijden en te polijsten tot cabochons, slijpsels en geslepen stenen die vervolgens kunnen worden gebruikt om sieraden te maken, zoals ringen, oorbellen, hangers, armbanden en kettingen.

Het bewerken van carneool vereist specifieke technieken en materialen, omdat het materiaal hard is. Het proces vereist vaardigheid en ervaring, en het resultaat is een prachtig en uniek sieraad met een heldere, opvallende kleur.

Carneool wordt gewaardeerd om zijn heldere, opvallende kleur en wordt beschouwd als een symbool van kracht, energie en levenskracht. Het wordt vaak gezien als een talisman voor bescherming en moed, en wordt veel gebruikt in sieraden en als spiritueel hulpmiddel.

Gouden ring met Carneool

Een Carneool ring heeft een steen met van doorzichtige kwartssoort, die uit meerdere tinten kan bestaan, zoals geel of oranje. Over het algemeen zul je vaak de oranjerode variant van een carneool kennen. Deze kleur vind je ook in de Carneool ring. ANRO Juweliers heeft ook voor jou een prachtige carneool ring! Onze gouden carneool ringen zijn van absolute topkwaliteit. Bekijk onze collectie gouden ringen.

 

Gouden Carneool sieraden