• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
webwinkelkeur
9.6
|
452 reviews
Home / gouden ringen / carneool ringen
Toon filters

Carneool ring collectie

Op zoek naar een beetje extra energie? Check de Carneool ring! Deze steen is aards, activerend en revitaliserend - perfect voor als je een boost nodig hebt. Carneool bevordert ook het zelfvertrouwen en kan nuttig zijn bij de behandeling van depressie, apathie en verwarring. Met zijn positieve effect op de stofwisseling is deze ring ideaal voor iedereen die het maximale uit zijn voeding wil halen.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Carneool Ringen

Wat is Carneool

Carneool is een semi-kostbare steen die bekend staat om zijn warme, dieprode tot oranje kleuren. Deze steen, een variëteit van chalcedoon, wordt vaak gebruikt in gouden sieraden en heeft een rijke geschiedenis in verschillende culturen.

Oude Beschavingen en Symboliek

In het oude Egypte werd carneool gewaardeerd als een symbool van bescherming en macht. Romeinse en Griekse krijgers droegen vaak carneoolringen als talisman voor moed in de strijd.

Fysieke en Helende Eigenschappen

Carneool staat bekend om zijn helende eigenschappen. Veel mensen geloven dat het moed, vitaliteit en zelfvertrouwen bevordert. Daarnaast staat de steen ook bekend om zijn vermogen om negatieve energie te absorberen.

Ontwerp en Stijlvariaties

Deze vintage ringen komen voor in diverse stijlen, van moderne minimalistische ontwerpen tot meer traditionele, uitgebreid bewerkte stukken. Deze ringen kunnen zowel in zilver als in goud worden gezet, waarbij elke metaalkleur een unieke uitstraling geeft aan de steen.

Hoe zorg je voor je carneool ring

Carneool is relatief zacht en vereist zorgvuldig onderhoud. Vermijd blootstelling aan extreme temperaturen en chemische reinigingsmiddelen. Het reinigen van een carneool ring kan het best gebeuren met zacht zeepwater en een zachte doek.

Waar moet je op letten

Bij het kopen van een carneool ring, let op de kwaliteit en kleur van de steen. Een diepe, gelijkmatige kleur wordt vaak als wenselijker beschouwd. Verder is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare verkoper die echtheid garandeert.

Een tijdloze keuze

Een carneool ring is niet alleen een prachtig sieraad, maar draagt ook een rijke geschiedenis en symboliek met zich mee. Of het nu gaat om mode, spirituele betekenis of de schoonheid van de steen, een carneool ring is een tijdloze toevoeging aan elke sieradencollectie