• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / carneool
Toon filters

Gouden Carneool ring

Op zoek naar een beetje extra energie? Check de Carneool ring! Deze steen is aards, activerend en revitaliserend - perfect voor als je een boost nodig hebt. Carneool bevordert ook het zelfvertrouwen en kan nuttig zijn bij de behandeling van depressie, apathie en verwarring. Met zijn positieve effect op de stofwisseling is deze ring ideaal voor iedereen die het maximale uit zijn voeding wil halen.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Gouden ring met Carneool

Een Carneool ring heeft een steen met van doorzichtige kwartssoort, die uit meerdere tinten kan bestaan, zoals geel of oranje. Over het algemeen zul je vaak de oranjerode variant van een carneool kennen. Deze kleur vind je ook in de Carneool ring. ANRO Juweliers heeft ook voor jou een prachtige carneool ring! Onze gouden carneool ringen zijn van absolute topkwaliteit. Bekijk onze mooie collectie ringen.

Sterrenbeelden ring Carneool

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.

Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn, derhalve misschien voor u de Carneool steen.

Sterrenbeeld Carneool

Ram, Kreeft, Leeuw & Maagd.

Gouden Carneool sieraden


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies