• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / granaat
Toon filters

Granaat ring - collectie

Op zoek naar een beetje creatieve inspiratie? Zoek niet verder dan de Granaat ring! Dit unieke stuk is ontworpen om je te helpen alle creatieve blokkades die je ervaart te doorbreken en je gevoel van vreugde en optimisme terug te brengen. Met zijn vermogen om barrières op te heffen en je aura te versterken, is de Granaat ring perfect voor iedereen die zijn volledige potentieel wil bereiken.


  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Een granaat ring is een sieraad gemaakt van goud en een edelsteen genaamd granaat. Granaat is een prachtige rode of roodpaarse steen die bekend staat om zijn glanzende en heldere kleur. Het wordt vaak gebruikt in sieraden en wordt geassocieerd met liefde en passie. In combinatie met goud creëert het een elegante en chique uitstraling. Het is een populaire keuze voor sieraden omdat het mooi staat bij verschillende huidtinten en kledingstijlen. Granaat is een harde en duurzame steen en is daarom geschikt voor dagelijks gebruik in sieraden.

Granaat is een soort edelsteen die voornamelijk wordt gevonden in Afrika, Azië en Midden-Oosten. Het is een semiprecious steen die bekend staat om zijn heldere, krachtige kleuren, waaronder rood, oranje, paars en roze.

Granaat wordt bewerkt door het te snijden en te polijsten tot cabochons, slijpsels en geslepen stenen die vervolgens kunnen worden gebruikt om sieraden te maken, zoals ringen, oorbellen, hangers, armbanden en kettingen.

Het bewerken van granaat vereist specifieke technieken en materialen, omdat het materiaal hard is. Het proces vereist vaardigheid en ervaring, en het resultaat is een prachtig en uniek sieraad met een heldere, opvallende kleur.

Granaat wordt gewaardeerd om zijn heldere, krachtige kleuren en wordt beschouwd als een symbool van liefde, passie en emotie. Het wordt vaak gezien als een talisman voor moed en doorzettingsvermogen, en wordt veel gebruikt in sieraden en als spiritueel hulpmiddel.

Ring Granaat

Op zoek naar een gouden Granaat ring? De naam van de edelsteen stamt af van het Latijnse woord granatus, dat ‘met korrels’ betekent. De Duitse filosoof Albertus Magnus noemde de edelsteen zo, omdat de rode, ronde, ruwe kristallen lijken op granaatappelpitjes. Granaat steen kan rood, bruin, oranje, groen en zwart van kleur zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans.

Sterrenbeeld gouden ring met Granaat

Een edelsteen als granaat  en wordt vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.
Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn; Ram, Leeuw, Schorpioen

Gouden Granaat sieraden 

Naast onze gouden ringen gezet met granaat, hebben wij ook andere gouden sieraden met granaat.