• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / granaat
Toon filters

Gouden Granaat ringen

Op zoek naar een beetje creatieve inspiratie? Zoek niet verder dan de Granaat ring! Dit unieke stuk is ontworpen om je te helpen alle creatieve blokkades die je ervaart te doorbreken en je gevoel van vreugde en optimisme terug te brengen. Met zijn vermogen om barrières op te heffen en je aura te versterken, zijn de Granaat ringen perfect voor iedereen die zijn volledige potentieel wil bereiken.


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Ring Granaat

Op zoek naar een gouden Granaat ring? De naam van de edelsteen stamt af van het Latijnse woord granatus, dat ‘met korrels’ betekent. De Duitse filosoof Albertus Magnus noemde de edelsteen zo, omdat de rode, ronde, ruwe kristallen lijken op granaatappelpitjes. Granaat steen kan rood, bruin, oranje, groen en zwart van kleur zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans.

Sterrenbeeld gouden ring met Granaat

Een edelsteen als granaat  en wordt vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken.
Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Ram, Leeuw, Schorpioen

Gouden Granaat sieraden 

Naast onze gouden ringen gezet met granaat, hebben wij ook andere gouden sieraden met granaat. 


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies