• Gratis betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / citrien
Toon filters

Gouden Citrien ring

Wil je een beetje zon in je leven? Draag dan een Citrien ring. Deze warme steen staat voor zelfvertrouwen, individualiteit en levensvreugde. Hij helpt depressies, angsten en fobieën te overwinnen en geeft energie.


 

Citrien ringen

De naam Citrien komt van de citrusvrucht, vanwege zijn gele kleur. Deze edelsteen is geel of oranjebruin van kleur. De gele kleur combineert perfect met goud! De steen behoort tot de macrokristallijne kwarts familie. De meeste Citrien komt uit Brazilie.

Sterrenbeeld - Gouden ring met Citrien

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Ring Citrien

Bekijk onze prachtige unieke vintage collectie gouden ringen gezet met de edelsteen Citrien en laat u verassen! Wij hebben van iedere ring slechts één beschikbaar, twijfel dus niet te lang!

Sterrenbeeld ring met Citrien

Tweelingen & Leeuw


Gouden sieraden met edelstenen? Gek op Citrien? Wij hebben ook gouden hangers in onze collectie gezet met deze prachtige edelsteen:

Neem ook een kijkje bij onze andere ringen gezet met andere edelstenen:


Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies