• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / gouden ringen / citrien ringen
Toon filters

Citrien ring - collectie

Wil je een beetje zon in je leven? Draag dan een Citrien ring. Deze warme steen staat voor zelfvertrouwen, individualiteit en levensvreugde. Hij helpt depressies, angsten en fobieën te overwinnen en geeft energie.


 

Citrien ringen

De naam Citrien komt van de citrusvrucht, vanwege zijn gele kleur. Deze edelsteen is geel of oranjebruin van kleur. De gele kleur combineert perfect met goud! De steen behoort tot de macrokristallijne kwarts familie. De meeste Citrien komt uit Brazilie.

Citrien is een vorm van kwarts, die wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Frankrijk, Spanje, Madagaskar, Brazilië en de Verenigde Staten. Het is bekend om zijn heldere, goudgele kleur, die soms wordt omschreven als "solair" of "zonnig".

Citrien wordt meestal bewerkt door het te snijden en te polijsten tot verschillende vormen, waaronder ronde, ovaal, pear, cushion en andere populaire vormen voor sieraden. Het wordt vaak gebruikt als onderdeel van ringen, oorbellen, hangers, armbanden en andere sieraden.

Er zijn specifieke technieken en materialen vereist om citrien te bewerken, omdat het materiaal hard is. Het bewerken vereist vaardigheid en ervaring, en het resultaat is een prachtig en uniek sieraad met een heldere, goudgele kleur.

Citrien wordt gewaardeerd om zijn heldere, opvallende kleur en wordt beschouwd als een symbol van positiviteit, optimisme en vitaliteit. Het wordt vaak gezien als een talisman voor geluk en voorspoed, en wordt veel gebruikt in sieraden en als spiritueel hulpmiddel.

Sterrenbeeld - Gouden ring met Citrien

Edelstenen worden vaak in verband gebracht met de verschillende maanden van het jaar. Voor mensen die geboren zijn in een bepaalde maand kunnen die stenen ondersteunen of gelukkiger maken. Bij elk sterrenbeeld horen meerdere edelstenen, soms helpen die juist bij bepaalde kenmerken van de mensen die in die periode geboren zijn.

Ring Citrien

Bekijk onze prachtige unieke vintage collectie gouden ringen gezet met de edelsteen Citrien en laat u verassen! Wij hebben van iedere ring slechts één beschikbaar, twijfel dus niet te lang!

Sterrenbeeld ring met Citrien

Tweelingen & Leeuw


Gouden sieraden met edelstenen? Gek op Citrien? Wij hebben ook gouden hangers in onze collectie gezet met deze prachtige edelsteen:

Neem ook een kijkje bij onze andere ringen gezet met andere edelstenen: