• Betalen in termijnen mogelijk
  • Kostenloze toezending
  • Persoonlijke aandacht
  • Selecteer uw taal
  • DE
Menu
Home / ringen / bloedkoraal
Toon filters

Bloedkoraal ring - collectie

Ben je op zoek naar een manier om je intuïtie, verbeeldingskracht en visualisatievaardigheden een boost te geven? Zoek niet verder dan een mooie bloedkoraal ring ! Dit unieke product werkt fysiek om bloedingen te stoppen, de bloeddruk te verlagen en de bloedsomloop te stimuleren. Het heeft ook positieve effecten op gevallen van bloedarmoede, ijzertekort, het zenuwstelsel, botten, de thalamus en de benen. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog ring met bloedkoraal!


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Bloedkoraal is een soort koraal die voornamelijk voorkomt in de Indische Oceaan, in de buurt van de kusten van de landen zoals Pakistan, India en Sri Lanka. Het wordt genoemd naar zijn helder rode kleur, die vergelijkbaar is met die van bloed.

Bloedkoraal wordt voornamelijk bewerkt door het te snijden en te polijsten tot kralen, die vervolgens kunnen worden gebruikt om sieraden mee te maken, zoals armbanden, kettingen, oorbellen en hangers.

Er zijn specifieke technieken en materialen vereist om bloedkoraal te bewerken, omdat het materiaal hard en poreus is. Het bewerken vereist vaardigheid en ervaring, en het resultaat is een prachtig en uniek sieraad.

Ring bloedkoraal

Gouden ring met bloedkoraal of ook wel rood koraal genoemd is een kostbare en zeldzame edelsteen. Bloedkoraal heeft namelijk een extreem langzame groeisnelheid. Het duurt vele jaren om zelfs een centimeter bloedkoraal te laten groeien. Een Koraalsoort uit de Middellandse Zee. Het wordt aangetroffen op een diepte van 2 tot 280 meter. De onregelmatig gevormde kolonies worden 5 tot 20 centimeter hoog. Meestal is bloedkoraal donkeroranje. Er zijn echter ook witte en zwarte exemplaren bekend. Bekijk onze collectie ringen.

Bloedkoralen ring

Al duizenden jaren lang wordt koraal gebruikt voor decoratie en om te dragen als sieraad. Men gelooft dat bloedkoraal rijkdom, wijsheid en geluk brengt.

Was u ervan op de hoogte dat onze gouden ringen vintage zijn? Dit wil zeggen dat de ring eerder gedragen is en toe is aan een tweede leven! Van de vintage ringen in onze collectie is de gouden bloedkoraal ring geliefd.

Bloedkoraal ringen

Naast onze prachtige gouden ringen gezet met bloedkoraal, hebben wij ook andere gouden sieraden gezet met deze edelsteen.